Bogat, slavan i mlad: Procurila Shakirina intimna "fotka" s novim dečkom, riječ je o podmuklom planu

Više nema sumnji

Bogat, slavan i mlad: Procurila Shakirina intimna "fotka" s novim dečkom, riječ je o podmuklom planu

Admin Čaušević

Shakira je raskinula sa Gerardom Piqueom prije godinu i učestalo se špekuliše o njenoj romansi sa bogatim, slavnim i osam godina mlađim svjetskim šampionom.

Više sedmične glasine o romansi Shakire i Lewisa Hamiltona izazvale su potres na društvenim mrežama, a sada su njihovi fanovi otišli korak dalje i to sve sa jasnim ciljem.

The Sun je nedavno objavio da je par viđen u jednom poznatom londonskom klubu i da su ostali vani do sljedećeg jutra i da su se lijepo provodili u VIP stolu.

Shakira je napustila prostorije oko 3:30 ujutro. Međutim, Hamilton je želio još više uživati u noći i ostao je vani u klubu do 6 ujutro prije nego što se vratio u hotel.

Sada su njihovi fanovi otišli korak dalje i počeli su dijeliti njihovu prvu zajedničku fotogafiju, međutim iza svega se krije podmukli plan.

Naime, pojedine stranice su objavile selfie između Shakire i Hamiltona, međutim brzo se ispostavilo da ta fotografija nije stvarna, već je cilj bio učiniti Gerarda Pique ljubomornim.

Oglasi

Njeni fanovi tvrde da je Shakira ovih dana bila u Londonu, ne samo kako bi bodrila superzvijezdu Mercedesa tokom Velike nagrade Velike Britanije već i kako bi pomogla u snimanju muzike za njen novi album.

"Procurio je Shakirin prvi selfie s Lewisom Hamiltonom. Ovu sedmicu Shakira je provela vrijeme s njim u Londonu dok je također snimala pjesme za svoj novi album. Bez sumnje par godine", navodi se u opisu fotografije.

Teško je vjerovati da će Piquea i previše ganuti Shakirine veze pošto je i ranije u šaljivom tonu govorio o svojoj bivšoj i njenim avanturama posljednjih mjeseci.

"Ako hoće, neka dođe do mene objasnit ću joj nekoliko lekcija. Mogu dati i koji savjet", aludirao je Pique na brojne natpise o Shakirim novim momcima.

Inače, do sada niti Hamilton niti Shakira nisu demantovali ni potvrdili svoju vezu, međutim već neko vrijeme se učestalo druže i vrlo često se nalaze u istim gradovima.

Sa druge strane, Pique već planira svoju svadbu sa Clarom Chiom koju će oženiti nakon godinu dana veze. Sa Shakirom je bio duže od decenije i nije stao na ludi kamen...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi