Ni Hamilton, a ni Butler: Shakiru u krevet odveo veliki prijatelj

Kolumbijska pjevačica sve sretnija

Ni Hamilton, a ni Butler: Shakiru u krevet odveo veliki prijatelj

Midhat Šljivak
Teme:

Nakon raskida s legendarnim fudbalerom Gerardom Piqueom, kolumbijska pjevačica Shakira povezivala se s brojnim muškarcima, a među njima su bili i sportisti Lewis Hamilton i Jimmy Butler. Međutim, s njima ona nema ništa, a španski mediji tvrde da je nova ljubav 46-godišnje pjevačice njen kolega Alejandro Sanz.

Shakira je nakon raskida s Gerardom Piqueom postala jedna od najtraženijih žena svijeta. Povezivala se s brojnim muškarcima među kojima su i brojni sportisti.

Lewis Hamilton se najčešće spominjao, tu je bio košarkaš Miami Heata Jimmy Butler, pa čak i brazilski fudbaler Neymar.

Međutim, ako suditi prema pisanju španskih medija novi dečko kolumbijske pjevačice je njen kolega Alejandro Sanz.

Ovaj 54-godišnji pjevač nedavno se rastao od supruge Rachel Valdez. On i Shakira su odavno dobri prijatelji, a navodno su se u posljednje vrijeme dodatno zbližili.

Oglasi

Saradnja Shakire i Alejandra traje od 2005. godine. Tada su zajedno snimili veliki hit 'La Tortura' koji je obilovao seksi scenama, a dvije godine kasnije izašla je pjesma 'Te Lo Agradezco' u kojoj je također dosta flertovanja.

Uvijek su jedno o drugom govorili sve najbolje i čini se da su konačno završili zajedno nakon godina prijateljstva.

Treba istaći da i njen bivši Gerard Pique kreće u novi život. On je ovog ljeta zakazao vjenčanje s novom djevojkom, 23-godišnjom studenticom Clarom.

Podsjetimo, Pique i Shakira skupa su bili od 2010. godine. Nikada se nisu vjenčali, ali su dobili dva sina Sašu i Milana nad kojima dijele starateljstvo.

Shakira je život odlučila nastaviti u Sjedinjenim Državama. Odabrala je Miami, dok je Gerard ostao u Barceloni.

Oglasi