Pique je oštro komentarisao novu Shakirinu vezu: "Neka dođe, objasnit ću par lekcija..."
FOTO: EPA

Da li ga je bocnula sreća bivše supruge?

Pique je oštro komentarisao novu Shakirinu vezu: "Neka dođe, objasnit ću par lekcija..."

Haris Zilić

Čini se da će Gerard Pique i Shakira još dugo vremena krasiti naslovnice brojnih medija. Bura se ne stišava nakon njihovog raskida i iz dana u dan stižu nove informacije.

Nedavno se Shakira povezivala se s brojnim muškarcima, a među njima su bili i sportisti Lewis Hamilton i Jimmy Butler. Međutim, s njima ona nema ništa, a španski mediji tvrde da je nova ljubav 46-godišnje pjevačice njen kolega Alejandro Sanz.

Nakon kraćeg zatišja oglasio se i Gerard Pique koji je žestokim vokabularom govorio o Shakiri.

Španski mediji su lansirali vijest da se Pique javno smijao na nekoliko pitanja o raskidu sa Shakirom, a na sve to bivši španski fudbaler je dao zanimljiv odgovor.

"Pa posvađali smo se", rekao je Pique s osmijehom na licu na pitanje da li između njega i Shakire postoji još uvijek neka hemija.

Oglasi

Nakon toga je prokomentarisao veze sa novim partnerima.

"Ako hoće, neka dođe do mene objasnit ću joj nekoliko lekcija. Mogu dati i koji savjet", aludirao je Pique na brojne natpise o Shakirim novim momcima.

Međutim, ako je suditi prema pisanju španskih medija novi dečko kolumbijske pjevačice je njen kolega Alejandro Sanz što je malo i bocnulo Piquea i dalo mu povoda za pomalo drske komentare.

Oglasi

Ovaj 54-godišnji pjevač nedavno se rastao od supruge Rachel Valdez. On i Shakira su odavno dobri prijatelji, a navodno su se u posljednje vrijeme dodatno zbližili.

Treba istaći da i Gerard Pique kreće u novi život. On je ovog ljeta zakazao vjenčanje s novom djevojkom, 23-godišnjom studenticom Clarom pa zbog toga čude posljednji komentari na račun Shakire.

Shakira je život odlučila nastaviti u Sjedinjenim Državama. Odabrala je Miami, dok je Gerard ostao u Barceloni.

Bivši par je pristao na povremeno viđanje sve radi djece jer žele da imaju koliko toliko mirno i sretno odrastanje.

Oglasi