Shakira uživala sa 16 godina mlađim dečkom - viđeni su zajedno na kupanju

Još uvijek je solo

Shakira uživala sa 16 godina mlađim dečkom - viđeni su zajedno na kupanju

Edmir Škorić
Teme:

Posljednjih dana slavna kolumbijska pjevačica Shakira je uživala u opuštajućem danu u Portoriku s mlađim pjevačem koji je također donedavno bio u sretnoj vezi, a sada je, poput nje, slobodan.

Slike koje su se pojavile na društvenim mrežama prikazuju Shakiru (46) i Rauwa (30) kako se kupaju u rijeci s dvoje pjevačičine djece, Milanom (10) i Sashom (8).

Snimka se pojavila nakon što je Rauw rekao da je nakon tri godine s njegovom zaručnicom Rosalijom došao kraj vezi.

Obožavatelji su primijetili dvoje umjetnika kako se brčkaju u rijeci, snimili ih i objavili na Twitteru.

Otkako se razvela od Gerarda Piquea, Shakiru su strani mediji "sparivali" s Tomom Cruiseom i Lewisom Hamiltonom, čak se pisalo da je s njim bila u ljubavnom trokutu.

Oglasi

Međutim, nema zvaničnih podataka o ljubavnom statusu bivše partnerice Gerarda Piquea. Kolumbijka je i dalje solo, iako je viđaju sa raznim muškarcima u posljednje vrijeme, no nema dokaza da je s nekim od njih u nekoj vrsti veze.

Nedavno se Shakira dovodila u vezu sa NBA zvijezdom Jimmyjem Butlerom, ali očigledno je i to samo bio plod novinarske mašte.

Treba istaći da i Gerard Pique kreće u novi život. On je ovog ljeta zakazao vjenčanje s novom djevojkom, 23-godišnjom studenticom Clarom, s kojom je i prevario dugogodišnju djevojku.

Shakira je život odlučila nastaviti u Sjedinjenim Državama. Odabrala je Miami, dok je Gerard ostao u Barceloni.

Bivši par je pristao na povremeno viđanje sve radi djece jer žele da imaju koliko toliko mirno i sretno odrastanje.

Top Komentari

hzee42ooo0
Pa druze kakve veze ima ova vijest sa sportom, daj vise uozbiljte se.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi