Provod po klubovima, pa tajno u krevet kod Shakire - Više ništa se ne može sakriti

S kim je to završila slavna pjevačica?

Provod po klubovima, pa tajno u krevet kod Shakire - Više ništa se ne može sakriti

Midhat Šljivak

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) vodi poprilično buran život nakon raskida s nekadašnjim fudbalerom Gerardom Piqueom. I dok Pique uživa pored 12 godina mlađe partnerice, Shakira se povezuje s brojnim muškarcima, a najviše s Lewisom Hamiltonom s kojim je provodila i prethodne dane.

Sve je španskim medijima otkrila Tamara Gorro, novinarka koja je poznatija kao supruga fudbalera Ezequiela Garaya. Navodi kako je Lewis stigao u luksuzno i privatno naselje gdje je smještena pjevačica.

"Možemo potvrditi da je Hamilton stigao uvečer. Vjerovatno je tu zbog Shakire koja je u vili u tom području, a on ne poznaje nikog drugog ko živi tu".

"Shakira je već sedam dana 'zatvorena' u vili. Ima sve što poželi i vrhunsku uslugu i samo je izašla dva ili tri puta na večeru", navodi Gorro i nastavlja:

"Osoba s kojom sam razgovarala vidjela je Hamiltona kako ulazi u naselje. Tu je privatnost na visokom nivou i sve je u luksuzu. Vile su na vrhu planine i ne može baš svako ući."

"Hamilton bi se zabavljao u klubovima, a zatim bi otišao kod Shakire, gdje su skupa uživali", ističe Gorro.

Shakira se u proteklom periodu povezivala s brojnim poznatim likovima, a pored Hamiltona od sportista je tu još košarkaš Miami Heata Jimmy Butler.

U savremenom svijetu se više ništa ne može sakriti i veza Shakire i Hamiltona je pravi primjer toga. Uvijek se nađe neko ko će otkriti sve.

Oglasi