Shakira našla 13 godina mlađeg dečka, "nogirani" pronašao utjehu sa 20-godišnjakinjama na jahti

Pojavile se fotografije

Shakira našla 13 godina mlađeg dečka, "nogirani" pronašao utjehu sa 20-godišnjakinjama na jahti

Admin Čaušević

Izgleda da više nema dilema ko je novi Shakirin dečko. Poznata Kolumbijka se konačano skrasila, pronašla je svoj mir i postepeno počinje da gradi svoju novu vezu.

Nakon što se mjesecima povezivala sa raznim tipovima američki mediji otkrivaju da je Shakira za novog izabranika odabrala zvijezdu NBA lige, Jimmya Butlera.

Butler je možda izgubio NBA prstena sa Miami Heatom, ali je uspio osvojiti Shakiru. US Weekly piše da je ovaj par do sada izašao nekoliko puta.

Navodno Shakiri uopšte ne smeta razlika u godinama pošto popularna pjevačica ima 46, a Butler je čak 13 godina mlađi.

"Jimmy izmamljuje osmijeh na njenom licu i ona je sretna kad provodi vrijeme s njim", piše sedmični magazin iz SAD-a.

Oglasi

Da ima nešto između njih pokazuje i činjenica da su oboje bili u petak u ložama Centralnog terena Wimbledona gdje su pratili polufinalne mečeve.

Najveći gubitnik u svemu je vozač Formule 1, Lewis Hamilton, koji se povezivao sa Shakirom nakon nekoliko izlazaka i činjenica da je Kolumbijka bila i njegovom boksu na utrkama.

Jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu je trenutno u Londonu, a "gubitnik" Hamilton je odlučio da izliječi rane na Ibizi.

Najuspješniji vozač u historiji Formule 1 snimljen je u društvu dvije 20-godišnjakinje na jednoj skupocjenoj jahti.

Britanac je fotografisan sa Jenny Stray Spetalen koja je inače kćerka norveškog tajkuna Oystein Stray Spetalen. S njima na jahti je bila i meksička glumica Eiza Gonzalez.

Top Komentari

user1676286668
Joj Causa kralja čuj nogirani lik je **** Shakiru i Nikol i picokare koje ti možeš samo gledati lik uživa u zovu i još ima 300milki na računu a ti imaš 750km mjesečno od ss i pišeš glupe tekstove....baš mi je žao nogiranog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi