Smijale su mu se u mladosti, a on ih odveo u hotel s pet zvjezdica i žestoko im se osvetio

Neres otkrio zanimljivu priču

Smijale su mu se u mladosti, a on ih odveo u hotel s pet zvjezdica i žestoko im se osvetio

E. Čaušević

Mladi fudbaler Ajaxa, David Neres, odličnim igrama prošle sezone privukao je pažnju mnogih evropskih klubova.

Neres je bio jedan od najboljih igrača prošle sezone u dresu Ajaxa s kojim je došao do polufinala Lige prvaka. Svojim igrama izborio se i za poziv u reprezentaciju Brazila i za njega je 2019. godine sigurno bila bolja od očekivanog.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je otkrio da mu je slava totalno promijenila život. U mladosti nije imao previše sreće u ljubavi, ali kada je postao popularan to se u potpunosti promijenilo.

"Dok sam bio mlađi dvije cure su me stalno ismijavale. Kada sam se nakon pet godina vratio u svoj rodni grad pronašao sam ih obje i odveo u hotel s pez zvjezdica. Onda sam im rekao da moram u WC, uzeo ključeve od automobila i otišao kući, a nisam im ni platio sobe", rekao je Neres.

Međutim, Neres je sada sretan u ljubavi jer je već neko vrijeme u vezi s njemačkom manekenkom Kirom Winonom. Neres je i tada oduševio sve jer se zanosnoj Kiri javio putem Instagrama.

"Vidio sam je na Instagramu i odlučio sam da joj pošaljem poruku u kojoj je pisalo 'Ja sam David Neres. Dođi meni'. To je bilo dovoljno da osiguram sebi izlazak s njom", tada je otkrio mladi Brazilac.

Top Komentari

RASanticeva
Kontaš nešto će pametno reći - a ono ispadne tako debilno da su mi odumrle 3 moždane stanice "Dođi meni" - možda si joj trebao i bacit kost kad si već krenuo
5 0
e_svasta
Zasto se “rijec” odusevio ne pojavljuje u nalsovu ako se smije znati? Je li se to bas mora skrolati skoro do kraja teksta da saznamo da je odusevio sve, bez izuzetaka?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi