Mlađahna ljepotica dobro zna šta želi od fudbalske legende
Foto - Instagram

Sophia ima jasan cilj

Mlađahna ljepotica dobro zna šta želi od fudbalske legende

Midhat Šljivak

Studentica i model, 21-godišnja Sophia Schneiderhan, uspjela je osvojiti srce legendarnog njemačkog fudbalera Michaela Ballacka.

Čuveni fudbaler u septembru će proslaviti svoj 46. rođendan, no atraktivnoj Sophiji nije smetalo da započne vezu s mnogo starijim čovjekom.

Prije nekoliko godina Sophia je u jednom intervjuu za Bild otkrila svoje planove za budućnost. Istakla je kako već do 25. godine želi roditi prvo dijete i da ih želi imati veliki broj.

"Želim imati veliku porodicu. To mi je životni cilj. Želim imati što više djece, biti mlada majka i dobiti prvo dijete s 25 ili 26 godina. Nadam se kako ću imati četvero vlastite djece te da ću usvojiti još neko dijete. Na tome ću čvrsto raditi u između 20. i 30. godine", rekla je Sophia.

Nije krila ni da voli novac.

"Želim raditi u marketingu. Želim što prije napraviti novac".

Sophia trenutno uživa u vezi s fudbalskom legendom. Hoće li s njim imati i porodicu saznat ćemo u narednim godinama, ako ostanu skupa.

Ballack je iz braka sa Simone Lambe imao tri sina. Jednog je, Emilija (18), izgubio u teškoj nesreći prošle godine, a njegova izabranica je bila sinova dobra prijateljica.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije