Spavate li mirno Jala i Buba: Memphis Depay snimio pjesmu

Dobio dosta dobre komentare

Spavate li mirno Jala i Buba: Memphis Depay snimio pjesmu

E. Čaušević

Holandski fudbaler Memphis Depay vratio se u pravu formu u dresu Lyona i ponovo je na meti mnogih evropskih velikana.

Međutim, fudbal nije jedina ljubav za nekadašnjeg fudbalera Manchester Uniteda koji je priznao da se želi ozbiljno baviti muzikom. Depay je izjavio da voli slušati rap pjesme i poručio je prije nekoliko mjeseci da će se i sam okušati u ovom muzičkom žanru.

Da se nije žalio ovaj Holanđanin je pokazao ove sedmice kada je na Youtubeu osvanula njegova pjesma. Mnogi su ga ismijavali kada je najavio da će snimiti singl, a nakon što su poslušali pjesmu ostali su pozitivno iznenađeni.

Sigurno da ni Depay nije očekivao tako dobre komentare na svoju prvu rap pjesmu, a ni fudbalska javnost nije očekivala da ima talenta i za muziku.

Top Komentari

Arnel925
Hahah ne spavaju
5 2
Vagabundo
Koji je ovo jezik
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi