Šta će reći Alves na fotografiju svoje supruge?

Alves je pravi sretnik...

Šta će reći Alves na fotografiju svoje supruge?

O. Lekić

Joana Sanz, djevojka brazilskog nogometaša Danija Alvesa, odlučila je svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagram "počastiti" sa izazovnom fotografijom. 

Ova zanosna ljepotica je još jednom podsjetila Danija Alvesa koliko ustvari ima sreće na ljubavnom planu, a njena fotografija na pomenutoj društvenoj mreži izazvala je pravu pomutnju među muškarcima. 

Interesantno je da Joani uopšte ne smeta to što se o Alvesovoj karijeri brine njegova bivša supruga Dinora Santa Ana, čak što više zajednički vode brigu o karijeri iskusnog nogometaša Barcelone. 

Fotografiju koju je objavila možete pogledati u nastavku:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.