Šta će reći tata? Mihina kćerka uhvaćena na djelu s fudbalerom
EPA

"Samo smo prijatelji"

Šta će reći tata? Mihina kćerka uhvaćena na djelu s fudbalerom

O. Lekić

Najstarija kćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, pokazala je da su joj fudbaleri slaba tačka.

Viktorija ima 23 godina i svojim fotografijama na Instagramu oduševljava cijelu Italiju, a za njezin život se odskoro interesuju i tamošnji mediji, naročito onaj koji se odnosi na - ljubav.

Tako je u međuvremenu otkriveno kako je Viktorijino srce osvojio, ni manje ni više, nego fudbaler. Italijani pišu kako je Mihina nasljednica primijećena kako u centru Milana razmjenjuje nježnosti sa Andreom Petagnom, fudbalerom Napolija koji je trenutno na posudbi u SPAL-u.

Navodno postoje fotografije kako se ljube nakon šetnje gradom, ali nije se dugo čekalo na odgovor Viktorije, koja tvrdi kako nisu u vezi. Barem za sada.

"Trenutno smo samo prijatelji, ali ko zna šta će biti u budućnosti", zagonetno je kazala Viktorija, prenosi Sportmediaset.

Na fudbalere je slaba i Viktorijina mlađa sestra Virginia čije je srce, s druge strane, osvojila bivša Juventusova nada Alessandro Vogliacco.

Top Komentari

Keno
al se vi pali te na ovog arkanovog brata
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi