Fudbaler Rome je dugo skrivao vezu: Uhvaćen je sa poznatom novinarkom tamo gdje se najmanje nadao

Čini se da su dugo zajedno

Fudbaler Rome je dugo skrivao vezu: Uhvaćen je sa poznatom novinarkom tamo gdje se najmanje nadao

Haris Zilić

Fudbaleri su većinom na odmoru u prvoj polovini juna, a pojedinci se maksimalno trude da sakriju svoj privatni život kako ne bi bili na naslovnicama medija.

Tim putem išao je i Stephan El Shaarawy fudbaler Rome, ali i njegovom "skrivanju" stigao je kraj.

El Shaarawy je u vezi sa novinarkom Ludovicom Pagani (24), a odala ih je jedna situacija sa ljetovanja u Grčkoj.

Pomenuti par viđen je u zagrljaju u jednom od kafića i to je odmah postala tema u italijanskim medijima.

Oglasi

Poznato je da je napadač Rome skrivao privatni život i da je odmarao daleko od Italije, ali sada to više neće moći da krije.

Nakon što su osvanuli u medijima i Ludovica je odlučila da više ne skrivaju svoju vezu pa je na Instagram story stavila sliku napadača Rome sa jednog grčkog otoka.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Ranije je u izjavam Ludovica dala naslutiti da je "bacila oko" na El Shaarawyija, ali mnogi to nisu doživljavali kroz ozbiljne tonove.

Inače Ludovica Pagani je TV voditeljica i novinarka koja je među najpoznatijim u Italiji.

Jedno vrijeme je radila i kao radio spiker, a ona i Stephan su u vezi navodno više od dvije godine, a upoznali su se i ranije dok je Ludovica obavljala posao novinarke na utakmicama.

Za razliku od ostalih poznatih djevojaka iz javnog života Italije, Ludovica je znala skrivati privatni život i nije se dovodila u vezu i afere sa fudbalerima kao što zna biti slučaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi