Diletta o 'borbi' koju vodi u krevetu: "Zavisi od veličine..."
Diletta Leotta u vezi je s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom i par čeka bebu (Foto: EPA)

Leotta iskrena

Diletta o 'borbi' koju vodi u krevetu: "Zavisi od veličine..."

M. Šljivak

Njemački golman Loris Karius (30) uspio je zavesti poznatu italijansku voditeljicu Dilettu Leottu. Par čeka bebu i na svijet će u augustu stići kćerkica kojoj još nisu odredili ime. Trudna Diletta je u jednoj emisiji govorila o odnosima u krevetu sa svojim izabranikom u toku trudnoće i bila je jako iskrena.

Loris Karius je postaje otac u augustu, a njegova izabranica Diletta Leotta na svijet će donijeti kćerkicu.

Poznati par privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi. Diletta uživa sa svojim izabranikom, a ističe kako nakon rođenja kćerke razmišlja i o braku s njemačkim čuvarom mreže.

"Razmišljam o braku, ali on me mora pitati da se udam za njega. Tu sam dosta tradiocionalna", poruka je atraktivne Dilette.

Oglasi

Seks tokom trudnoće mnogima je problem. I Diletta je ponekad u problemu jer joj je neugodno voditi ljubav zbog stomaka.

"Zavisi od veličine... Mislim na stomak", govori Diletta i dodaje:

"Muškarci drugačije vide kompletnu situaciju od žena. Nije psihološki dokazano da muškarci imaju želju za seksom u trudnoći i često mnogi ženu vide kao ormar i ne žele je uopšte dodirivati", poruka je ove voditeljice.

Oglasi

I dok Diletta i u trudnoći dominira na terenima širom Italije, Loris Karius je odavno van svih fudbalskih tokova.

Posljednji angažman imao je u Newcastle Unitedu. Tamo je odigrao samo jedan meč, a prethodno je pet puta stajao među stativama Union Berlina.

Njegove muke počele su u finalu Lige prvaka 2018. godine kada je napravio kardinalne greške protiv Real Madrida i istog trena ga je Jurgen Klopp otpisao u Liverpoolu.

Za Redse je branio ukupno 49 puta, išao je zatim na posudbu u Bešiktaš, ali turski velikan je odlučio da ne otkupi njegov ugovor, baš kao i Union Berlin. Prethodno je branio i za Mainz.

Oglasi