Što je više vara, ona ga više voli: Khloe Kardashian ne može bez NBA zvijezde

Tristan Thompson je opet njen

Što je više vara, ona ga više voli: Khloe Kardashian ne može bez NBA zvijezde

E. Škorić

NBA zvijezda Tristan Thompson i Khloe Kardashian očigledno ne mogu jedno bez drugog.

Iako često njihovi prekidi izgledaju kao konačni, oni svaki put iznova iznenade sve oko sebe i pomire se. Po ko zna koji put, pokušavaju krenuti dalje zajedno iako su svi bili zaključili da je njihova veza stvar prošlosti.

Osnivačica 'Good American' podijelila je sliku u bikiniju na svom Instagram profilu, a među hiljadama komentara i lajkova istakla su se dva. Prvi je napisao sam Tristan, koji je pribjegao jamajčanskom pokliku ('Rhaatid') kako bi pokazao svoje čuđenje između vatre i srčanih emotikona.

Drugi je objavio Scott Disik, bivši suprug Kourtney Kardashian, sestre Khloe Kardashian. " Tristan je sretan čovjek ", napisao je.

Time se najavio još jedan početak veze koja ima turbulentnu prošlost. Veza puna uspona, padova, nevjeri, optužbi i na kraju ljubavi, ali koja ne umire. Khloe je odlučila da oprosti sve izdaje košarkašu Cleveland Cavaliersa, sve za ljubav.

A ne tako davno imao je aferu sa Jordynom Woodsom, najboljom prijateljicom njegove sestre Kylie Jenner. Osim toga, lovili su ga kako sa dvije žene napušta noćni klub. Ali Khloe mu je oprostila još jednom, no morat će sada biti pametniji.

Top Komentari

Penderinos
Ove kardašijanke poyebaše pola NBA
3 1
prometej
Ima dečko alat
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi