NBA zvijezdu pokušala uvući u seks skandal, ali je napravila grešku nakon koje povratka nije bilo

Tristan Thompson dokazao da nije otac

NBA zvijezdu pokušala uvući u seks skandal, ali je napravila grešku nakon koje povratka nije bilo

M. Šljivak

Košarkaš Cleveland Cavaliersa Tristan Thompson (29) ponovo je prethonih dana bio u centru pažnje.

Izvjesna Kimberly Alexander tvrdila je kako je kanadska NBA zvijezda otac njenog djeteta i tražila je da on prizna dijete i da plaća alimentaciju.

Međutim, njene tvrdnje su bile poprilično nelogične. Tvrdila je da je s Thompsonom imala sekusalne odnose u 2012. godini, a dijete za koje je tvrdila da je njegovo ima pet godina.

Tristan je potvrdio da je imao seks s ovom ženom. Bio je spreman i priznati dijete, ali je testom očinstva potvrđeno da on zaista nije otac, pa je sa svojom partnerkom Khloe Kardashian najavio protutužbu.

Zvijezda Cavsa je od 2016. godine u vezi sa dobro poznatom Khloe Kardashian i ona ga je poprilično smirila u prethodnim godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti