Izdat nalog za hapšenje nekadašnje zvijezde Chelseaja i Liverpoola

Od strane američkog suda

Izdat nalog za hapšenje nekadašnje zvijezde Chelseaja i Liverpoola

Esmer Oštraković

Kako prenose engleski mediji, izdat je nalog za hapšenje bivšeg napadača Liverpoola i reprezentacije Engleske, Daniela Sturridgea.

Kako prenose novinari Daily Maila, nalog za hapšenje izdat je nakon što se Sturridge nije pojavio na sudu u Los Angelesu.

Sturridge navodno duguje određenu svotu novca čovjeku koji kaže da je pronašao njegovog psa, a Englez mu nije dao nagradu koja je bila obećana.

Sve se desilo još u julu 2019. godine kada je Sturridge javno ponudio nagradu za onog ko uspije da pronađe njegovog psa.

Oglasi

Pas je vraćen, ali čovjek koji ga je pronašao navodno nikada nije dobio svoju nagradu i sve je završilo na sudu.

Još uvijek nije poznato šta će se dešavati u narednom periodu, ali Englezi tvrde da je izdat nalog za hapšrenje Sturridgea.

Sud u Los Angelesu donio je odluku u korist Fostera Washingtona koji je tužio Sturridgea jer mu nije isplatio obećanu nagradu za pronalazak psa.

Washington, koji se bavi muzikom u Gradu Anđela, pronašao je psa i vratio ga je fudbaleru. Nagradu međutim nije dobio i podnio je tužbu.

Sretan je što je sud donio odluku u njegovu korist.

"Nadam se da će platiti i da neće podnijeti žalbu. Borim se za svoje pravo i obećanu nagradu. Ne mogu da vjerujem da je ovo sve gotovo".

Daniel Sturridge je karijeru počeo u Manchester Cityju, a igrao je još za engleske velikane Chelsea i Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti