Super akcije u mjesecu junu

Najveća regionalna kladionica nagrađuje

Super akcije u mjesecu junu

Sponzorski tekst
Teme:

WWin dijeli bonuse na sve uplate u mjesecu junu.

Najveća regionalna online kladionica WWin nagrađuje sve one koji mjesecu junu uplate na Wwin putem bilo koje opcije uplate.

Uplatite bilo kojom opcijom uplate (poslovnica, a-bon, x-bon, banka, kreditna kartica, skrill, neteller, aircash) na WWin u mjesecu junu i osvojite bonus u vrijednosti od 20 posto od uplate. Uplati BEZ PROVIZIJE.

Maksimalan bonus je 100 KM ili 50 eura, a akcija vrijedi za mjesec JUNI.

Ne propustite ovu sjajnu priliku.

No description available.

Zaigraj EGT slot igre i osvoji velike JACKPOT-ove. Trenutni JACKPOT na EGT slot igrama 50.000,00 EUR (97.791,20 KM) - i dalje raste.

Otkrijte najveću ponudu slot igara (1500+) na jednom mjestu. Igraj omiljene casino online igre bilo kad i bilo gdje....

No description available.

KIŠA "FREEBETOVA" – Aviator

Svaki dan 1000 € FREEBETA (Ukupno 30.000 €)

Promocija traje do 30.06. 23:59 CET. Svakog dana u toku promocije, kiša "freebetova" će pasti 52 puta, za najbržih 20 igrača.

Vrijednost freebeta do 2,00 € (do 4 KM). Spremite se za kišu "freebetova" kakvu dosad niste doživjeli. Iskoristi ovu super akciju....

Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Ističu da nije nemoguće da dobiju i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live su omogućili dobitke od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke. I to nije sve, uskoro Vam omogućavamo kombinovanje Prematch i Live klađenja.

Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.