Napustio odmor i došao kod 'prijateljice'

Sve je šokirao: Zlatan se pojavio na Dilettinim vratima

15

Komentari (15)

Adnanos
Kad mediji nebi nagadjali onda nebi bili mediji. Snimaju reklamu zajedno i to je to. Da je Zlatan snimao reklamu sa Neymarom i Piqeom bili pisali Grupnjak se sprema!
user1590671591
Brate, ne bih se pise, a ne nebi...
DylanDog
Brate piše se "ne bi", a ne "ne bih" u ovom slučaju...
BergkampKid
Kad neko hoce da se pravi pametan pa se jos vise provali hahaha
BergkampKid
Kad neko hoce da se pravi pametan pa se jos vise provali hahaha
Adnanos
E moj u-n-seri pa ti se provaljujes ko niko. Ja bar pravilno pisem engleski, svedski i njemacki a ti brale neznas ni jedan. Jesi li to cesto mami ispadao iz ruku kad si bio beba ili te je to namjerno bacala na pod. Nesto nije uredu sa tobom.
user1590671591
Vidim ti po imenu da imas nekih problema, ja znam Engleski i Njemacki, a kad smo vec kod Njemackog jezika ja zivim u Njemackoj napaceni stvore...Idi prosi po pijaci ****m ti mamicu
Adnanos
User- studirao sam i psihologiju jedno ljeto. Oni koji psuju drugima to silno zele radit svojoj porodici. Jeli ti to zelis radit nesto svojoj mami? Sram te i stid bilo. Boze sacuvaj! I opet ti kazem forumskim frajeru - stani ispred nekog pa reci u oci nekome to sto govoris ljudima na forumu. Ja sve sto napisem ovdje mogu svakome i u oci reci. Ja se nekijem. To ti frajeru da stanes ispred mene nebi smio ni pomislit da kazes a kamoli da kazes. A sada izvoli srat koliko hoces - forumski Rambo.
Adnanos
I jos nesto - zovem se Adnan Elkaz - iz Prusca sam (selo) radim kao ekonom u Tomelilli. Svako ljeto provedem u Pruscu i nema nikakvi problema da me upoznas i kazes u oci sve sto imas za kazat.
user1590671591
Ja ti imam svoju firmu majstore, ali opet ti si nebitna osoba za mene, lp...
Adnanos
Imaju i i svi moji jarani! Ima moj brat, moj otac itd. Na zapadu svako moze firmu otvorit, za takve stvari ti pamet nije potrebna. Svaki sirijanac ovdje je otvorio firmu, a bas svaki a ovdje su neki tek godinu dana. Ja nemam problema sa raspravom i drugim misljenjima, nikad nikom nisam opsovao majku ili familiju. To se naucis skolovanjem ili kroz odgoj. A samo su meni dvojica oposvala mater u oci a jedan je zavrsio na intenzivnoj. Psovke nikad nezaboravljam, da se nosim sa divljacima sam se naucio po izbjeglistvima a pogotovo u Gornjem Vakufu pa kasnije u Hrvatskoj. Ja sam rekao svoje ime i prezime - bilo ko neka pokaze muda pa mi opsuje u cetri oka ima bogatstvo. A ne po forumima da pokaze sav svoj odgoj. Imas moje ime i prezime a znaj da prosvke nikad nezaboravljam.
DadiG
“Ne bih” se ti trebao u pravopis miješati.
Benjamingst
Ponovo rijec: SOKIRAO hehe ovi novinari imaju traume neke hehehe
Mele
Trebao je davno ostaviti onu sto mu je skoro uciteljica bila...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.