Svi govore o sestri nove zvijezde Intera, ali ubrzo su joj pronašli manu

Chaira Frattesi u centru pažnje

Svi govore o sestri nove zvijezde Intera, ali ubrzo su joj pronašli manu

Edmir Škorić

Prošlog ljeta Inter je predstavio svoje novo pojačanje, a radi se o mladom veznjaku Davideu Frattesiju, koji je posuđen iz Sassuola.

23-godišnji Frattesi je dobro poznato ime u italijanskom nogometu, uostalom član je reprezentacije te zemlje. Imao je sjajnu sezonu, zbog čega ga je Inter odlučio dovesti.

Iako su i drugi velikani poput Milana, Juventusa i Rome također pratili Davidea, on je na kraju odlučio da ode u Inter. Trebao bi zamijeniti Marcela Brozovića koji je iz Intera otišao u Al Nassr u Saudijskoj Arabiji.

Prošle sezone, Frattesi je upisao 37 nastupa u Seriji A i postigao je osam golova, a do sada je šest puta oblačio dres Azzurra. Svoj prvi gol postigao je tokom posljednje reprezentativne akcije.

Sassuolu će na kraju sezone pripasti oko 26-27 miliona eura na ime obeštećenja za ovog sjajnog nogometaša. I dok navijači čekaju njegov zvanični debi narednog vikenda, ipak je pažnju ukrala njegova sestra Chiara.

Oglasi

Sestra ga je ispratila u Milano i proživjela najemotivnije trenutke ove njemu tako važne nove nogometne avanture. Chiara (21) je podijelila nekoliko snimaka na društvenim mrežama: “Ponosna na tebe!".

Ubrzo su njene fotografije preplavile italijanske portale, a vjerujem da vam je svima jasno i zašto...

Ipak, nisu svi u komenarima bili pozitivno nastrojeni prema mladoj dami, pošto ih je dosta uočio da ima napumpane usne i da jednostavno nije prirodna ljepotica, te da je "poput mnogih drugih koje su iskompleksirane i željne pažnje".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najčitanije iz kategorije