Otac mu pokvario transfer karijere, Srbinu rekli da se vrati kući, a njegov izraz lica sve je rekao

Samardžiću nije lako

Otac mu pokvario transfer karijere, Srbinu rekli da se vrati kući, a njegov izraz lica sve je rekao

Endin Čaušević

Lazar Samardžić danas je glavna tema u Italiji nakon što mu je propao transfer u Inter iako je prošao ljekarske preglede. Glavni krivac je njegov otac koji je pokušao izvući još novca iz tog transfera, a na kraju je sve propalo. Samardžić se vratio u Udine, a video koji se pojavio pokazuje da mu uopšte nije lako.

Inter je pokazao interes za Samardžića nakon što je srbijanski reprezentativac imao odličnu sezonu u Udineseu.

Nakon što je Marcelo Brozović napustio Meazzu odlučili su da upravo Samardžić bude njegova zamjena. Inter je s Udineseom uspio da dogovori posao od 16 miliona eura, a ovaj mladi veznjak je prije nekoliko dana doputovao u Milano.

Samardžić je prošao uspješno ljekarske preglede i nakon toga je čak pozirao fotografima, no kada se očekivalo da potpiše ugovor sve je propalo.

Italijani pišu da je glavni krivac njegov otac koji je šokirao čelnike Intera kada je nakon dogovorenog posla pokušao u sve uključiti još jednog agenta kako bi izvukao dodatni novac, ali mu plan nije uspio.

Oglasi

Inter je odmah odlučio da odustane od dogovora i poručili su Samardžiću da se potpis ugovora odgađa. I u Udineseu su šokirani potezom oca srbijanskog veznjaka jer su vjerovali da je sve već završeno i da će zaraditi odličan novac od transfera.

Ovakav rasplet situacije veoma teško pao je i Samardžiću koji je i sam vjerovao da karijeru nastavlja u Interu što bi za njega bio sjajan iskorak, no sve se preokrenulo u nekoliko sati.

Samardžić je jučer napustio Milano i vratio se u Udine, a pojavio se i video prije nego što je otišao na aerodrom.

Srbijanski veznjak je bio vidno neraspoložen zbog svega i nije više bilo osmijeha kao prije nekoliko dana kada je prošao ljekarske preglede i vjerovao da sigurno potpisuje za Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

La Gazzetta dello Sport navodi da još uvijek nije poznato da li je Inter u potpunosti odustao od transfera ili će do potpisa doći kada Samardžić riješi problem s ocem i novcem koji on traži od ovog transfera.

Također, špekuliše se da Juventus i Napoli pomno prate situaciju i da su i oni pokazali iliteres za ovog 21-godišnjaka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Hahahahahahahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi