10

Komentari (10)

Vrana
Tako je, dosta su vise ubijali, nedaju muslimani vise na sebe, branit se svak moze, a napad je najbolja odbrana, vidjelo se sta je u bosni bilo, tek kad su krajsnici poceli braniti bosnu, je prestalo, nema vise ubijane muslimana, samo da ne provociraju dalje muslimane, jer ako pukne, nikom nece spasa biti ovaj put, bit ce sarija, sve drugo je pokvareni svijet
free_shooter
Pa upravu je , takav je to narod . Isto kod nas sto bi nas poklali i istri****li da mogu .. mislim Nas bosnje naivne koji vazda sanjamo o Nekom zajednistvu sto je nazalost nemoguce .
Passionmerka
Sa pravoslavnim idiotima nema zivota
Edin Merlin
Ovog je izgleda pravio Dobrica Ćosić...... Fuj
SeoRusilac
****** ga pravio očito
zvjezdan10
LOLLOL
To je klasicna metoda bolesnika koji su to vec jednom uradili, jedan od najvecih poraza covjecanstva kad su Otomani cinili genocid nad Armenima, pa onda Srbi nad Bosancima itd itd... Ljudi nikad nece prestati divljaci.. U ratu nema casti izgleda! E zato ja ljudima uvijek govorim smirite se sa mrznjom prema srbima, jevrejima i ostalim jer mrznja vodi u mracne tunele pakla, a vjerujte mi da mi koji smo prosli rat znamo dobro sta je pakao.
Err
Nemoj preskočiti genocid hrvata nad srbima.... Sve neki genocidaši na ovom svijetu kuku nama
Hakkinen
I ovaj IDIOT ZATUCANI. Pleme ti seljačko da ti roknu samo dvije sve bi ti se kazalo. JAD od čovjeka ako je čovjek. To ti ko Karadžić i Mladić. Pobij sve što je muško od 12 do 92. IDIOTE yebo te Azerbejdžan i Armenija
bistrik87
da Bog da tebi poklali tako familiju, pa da vidis sta je rat seljacicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.