Ponovo trudna Wanda šokirana slikom koju je Mauro objavio, tvrdi da nije primjerena za svačije oči

Kontroverzni par

Ponovo trudna Wanda šokirana slikom koju je Mauro objavio, tvrdi da nije primjerena za svačije oči

E. Škorić

Kontroverzna menadžerica Wanda Nara i njen suprug Mauro Icardi konstantno se pojavljuju u medijima. Čas ratuju, čas se mire, sad su zajedno, sad nisu, ali prema posljednjim informacijama iz Argentine - čekaju novo dijete.

Wanda je navodno ponovo trudna i po šesti put će postati majka, s tim da je to treće dijete sa argentinskim napadačem koji trenutno igra u Turskoj.

Par je ponovo zajedno i navodno je upravo njena trudnoća razlog što su odlučili obnoviti svoju ljubavnu vezu.

Wanda Nara je u međuvremenu bijesna što je Mauro objavio neke njihove intimne fotografije s putovanja na kojima su pokušavali obnoviti vezu. Nara smatra da neke slike treba da ostanu rezervirane za privatnost i da nisu za svačije oči.

Odnosi se to i na jednu fotografiju na kojoj se par strastveno ljubi na Maldivima.

Na Maldivima su iskazivali ljubav, ali to je ipak za vlastitu arhivu, a ne za javnost

Ta je fotografija Wandi jako zasmetala. Jer ona se trudila ne samo za deset godina braka, sreću i ostalo, nego i za porodicu koju su stvorili, dok je Mauro objavljujući te slike želio da dokaže koliko se vole. A zapravo je izazivao sve veći bijes i kod nje i njihovih fanova.

Oglasi

Podsjetimo, Icardi je navodno imao aferu s Chinom Suarez što je nazvao dječijim glupostima.

I dok mnogi nagađaju da li je Wanda zaista trudna, da li je ponovo s Maurom ili ne, ona se vratila u Buenos Aires i nastavila da objavljuje provokativne fotografije.

"Dobro jutro", rekla je Wanda Nara u objavi u kojoj se pojavila dokona, naizgled bez odjeće, ali pokrivena, u krevetu. To je izazvalo slap reakcija među njenim pratiteljima koji spekuliraju o sentimentalnoj situaciji poslovne žene, uz komentare za i protiv njezine veze s L-Ganteom ili ostanka sa suprugom.

"Vrati se kući i probudi se pored svoje djece", jedan je od komentara, dok u drugom piše: "Jao ženo, kako si ti nisko pala", a većina joj postavlja pitanja o Icardiju i reperu L-Gentu s kojim je bila.

"Vrati se da se brineš za onu djecu koja nisu kriva", napisao jo je jedan od fanova. Neki smatraju da njen život gubi svaki smisao i da bi trebala da najzad odluči ko je i sa kim želi da bude, barem za dobrobit svoje djece.

Oglasi

A prošlost Wande je kontroverzna i burna. Podsjetit ćemo da ju je od bivšeg supruga Maxija Lopeza "ukrao" Mauro Icardi. Tada su bili saigrači i prijatelji, ali Icardi nije mario za to, već je isključivo želio Wandu. Ona je pristala biti s njim, rodila mu dvoje djece, a čini se da je na putu i treće, mada to tek treba da se potvrdi. U međuvremenu ne prestaju razne glasine i kontroverze kojima je slavni par odavno okružen.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Clm4CIPuUvy/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi