Bivša supruga bivšeg Ronaldovog saigrača "razotkrila" Georginu i u emisiji uživo je otpratila

Naziva je sramotom

Bivša supruga bivšeg Ronaldovog saigrača "razotkrila" Georginu i u emisiji uživo je otpratila

E. Škorić

Tamara Gorro pokazala je nelagodu prema Georgini Rodriguez zbog života koji djevojka Cristiana Ronalda "današnjim mladima pokušava prodati kao stvaran".

Tamara Gorro bivša je supruga Ezequiela Garayja, nekadašnjeg saigrača Cristiana Ronalda iz Real Madrida, od kojeg se rastala prije nepune dvije godine. Garayjeva bivša supruga bila je jako oštra prema Georgini u jednoj španskoj emsiji, a do toga je došlo zbog Georgininog razmetljivog pokazivanja luksuznog života u drugoj sezoni popularne serije "Soy Georgina" na Netflixu.

Otvoreno je optužila zvijezdu da je stvorila lažnu osobu kako bi pokazala svoje bogatstvo na dokumentarnim serijama Netflixa. Gorro tvrdi da je Georginin lik na ekranima zapravo "sramotan".

Prema mišljenju Tamare, Georgina Rodriguez sebe prikazuje kao brižnu osobu koja uzdržava djecu u nepovoljnom položaju. No, manekenka se potom razmeće svojim luksuznim stilom života, što je u suprotnosti s njenim tvrdnjama.

Gorro je kazala da Georgina ne može tvrditi da je zainteresovana za potporu djeci iz porodice s niskim prihodima, dok istovremeno pokazuje svoje bogatstvo na javnoj platformi.

“Moram ovo reći. Imam dva različita mišljenja o Georgini. Nismo prijateljice, nikad nisam bila s njom na večeri, ali jesam s njom u kontaktu, poznajem je, već smo se čule i mogu reći da je duhovita, pristojna žena", kazala je Tamara Gorro, te je dodala:

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CouhRYnIG3H/[/instagram]

"Rekla je svakakve nečuvene stvari. Ali jadnu djevojku su izdali živci. Ne može reći neke stvari, a zatim pokazati druge. Ne možete reći: 'Svojoj djeci pokazujem videosnimke jadne djece' i onda sebe prikažeš kako trošiš 30.000 eura u trgovini trenirki".

Georgina Rodriguez trenutno je na turneji po svojoj domovini, pojavljujući se u emisiji 'El Hormiguero', gdje je izbacila neke intrigantne komentare o svom novom životu u Saudijskoj Arabiji.

Nakon Ronaldovog transfera u Al-Nassr tijekom januarskog prijelaznog roka, cijela njegova porodica preselila se u Kraljevinu Saudijsku Arabiju. Međutim, odluka para na ovaj potez nije prihvaćena pozitivno u njihovoj bivšoj domovini Španiji.

Nekoliko TV emisija izložilo je 29-godišnjakinju salvi kritika. Napali su je zbog njenog raskošnog načina života i percipirane neautentičnosti njenog nastupa za svjetsku javnost, o čemu je govorila i sama Tamara, koja je, zanimljivo, u emsiji uživo prema kameri okrenula svoj mobitel kako bi dokazala da je prestala da prati Georginu na Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CqQmizBocZO/[/instagram]

"Ponavljam da ako je ovo ono što ona zaista želi, pozdravljam je jer svako mora i može raditi šta želi. Ali gledajte, djevojke i mladići, ovo nije stvarnost. Ako me morate prestati pratiti, prestanite. Zapravo, to ću sama učiniti, prestat ću da pratim likove koji mi ništa ne doprinose. Društvene mreže su za praćenje ljudi koji vam nešto doprinose i sviđa mi se Georgina kao osoba, ali mi to ništa ne daje. Pa je prestajem pratiti".

"Ili ste skromna osoba ili niste, nemojte nas varati. Ne želim da moja djeca ikada zaprate takve ljude na društvenim mrežama. Ne želim da gledaju kako im neko govori o siromaštvu, a potroši 120.000 eura u trgovini za nekoliko minuta i sve to objavi na internetu", poručila je nekadašnja supruga bivšeg argentinskog nogometaša.

"Ona živi u odvojenom svijetu i nema puno informacija o životu općenito. Ove izjave nisu na mjestu, stvarnost je stvarnost. Mislim da je to općenito neznanje. Za mene je to neznanje i nedostatak informacija. Ona nema potreba da to radi", kazala je novinarka Emma Garcia o Georgini Rodriguez.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi