Košarkaš ulovio djevojku koja 'žari i pali' estradom: Teodora Džehverović u zagrljaju zlatnog dečka

Uživaju zajedno

Košarkaš ulovio djevojku koja 'žari i pali' estradom: Teodora Džehverović u zagrljaju zlatnog dečka

Midhat Šljivak

Mlada pjevačica Teodora Džehverović (26) često je u centru pažnje zbog svog ljubavnog života. Povezivali su je s brojnim sportistima u proteklim mjesecima, a njeno srce sada je osvojio poznati slovenački košarkaš Matic Rebec.

Atraktivna pjevačica Teodora Džehverović se proteklih mjeseci često povezivala s brojnim sportistima, naročito košarkašima, te su se spominjala brojna poznata imena.

Srce 26-godišnje pjevačice na kraju je zaista pripalo jednom košarkašu. Radi se o Slovencu Maticu Rebecu.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima Teodora veselo uživa u čarima mora. S obzirom na to da su objave s obje strane bile česte i na istim lokacijama, fanovi su ubrzo shvatili da su skupa.

Nijedno od njih se nije oglasilo i ozvaničilo vezu, ali fotografije uvijek govore više od hiljadu riječi.

Oglasi

Duo se upoznato u Beogradu gdje je Slovenac nosio dres FMP-a u sezoni 2018/2019 i nekoliko godina kasnije su očigledno započeli romansu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwNyGpeNi1f/?img_index=1[/instagram]

Teodora itekako zna rasplamsati mušku maštu. Brojne su golišave fotografije na društvenim mrežama gdje je prati 1.3 miliona ljudi. Tu su neke i s košarkaškom loptom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CuUv9d0tvi9/?img_index=1[/instagram]

Oglasi

Vesela Teodora uživa s 28-godišnjim košarkašem koji je itekako poznat regionalnoj javnosti s obzirom na to da je godinama igrao ABA ligu, a trenutno je član Cedevita Olimpije.

Matic Rebec je karijeru počeo u Heliosu iz Domžala. Igrao je potom za veliki broj timove među kojima su Krka, FMP, Cibona...

Treba napomenuti da je ovaj playmaker bio dio reprezentacije Slovenije koja je na Eurobasketu u Turskoj 2017. godine osvojila zlatnu medalju.