Najveća 'bomba' je u rukama poznatog fudbalera - Pogledi nevjerice i scene za pamćenje iz sobe

Rachel dominira

Najveća 'bomba' je u rukama poznatog fudbalera - Pogledi nevjerice i scene za pamćenje iz sobe

Midhat Šljivak

Američka ljepotica Rachel Bush (25) ponovo mami muške uzdahe. Supruga NFL zvijezde Jordana Poyera zagolicala je mušku maštu i oko snažnijeg pola jednostavno ne može tek tako da okrene glavu od nje.

Rachel Busch definitivno je jedna od najzgodnijih žena fudbalera u svijetu. Ova 25-godišnjakinja je već godinama u vezi s NFL zvijezdom Jordanom Poyerom, no usprkost tome koristi svaku priliku da zagolica mušku maštu.

Na njenom Instagram profilu, gdje je prati više od četiri miliona ljudi, svakodnevno se mogu naći vrele fotografije, a ona se maksimalno trudi da pojača interes za sebe.

Najnovije fotografije i snimci ponovo muškarce ostavljaju bez daha jer je Rachel odlučila podijeliti snimke pripremanja za izlazak u spavaćoj sobi, te scene iz noćnog kluba.

Oglasi

Bujne grudi koje kratka utegnuta haljina jedva obuzdava su u centru pažnje i zaista je teško bilo kojem muškarcu da okrene glavu od nje.

Rachel je od 2018. godine u vezi s igračem Buffalo Billsa Jordanom Poyerom. Zajedno imaju kćerku i ljubav je sve jača i jača.

"24 godine i živim san. Žena i mama", napisala je ona prošle godine neposredno pred proslavu svog 25. rođendana.

Safety Billsa ima puno povjerenje u suprugu. Dopušta joj noćne izlaske jer zna da njegova dama neće izdati.

Rachel je istinska 'bomba' koju bi poželjeli mnogi muškarci. Međutim, niko osim Jordana za nju ne postoji i to je dosta puta dokazala svojim postupcima.

Moramo priznati da je Jordan Poyer istinski sretnik.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije