Teški dani za Ronaldinha: "Molite se za nju..."

Majka mu ima koronavirus

Teški dani za Ronaldinha: "Molite se za nju..."

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Ronaldinho nedavno je objavio da je prebolovao koronavirus.

Međutim, problemi za legendarnog igrača su se nastavili nakon što je napustio izolaciju. Naime, Ronaldinho se oglasio na Instagramu i otkrio je da je sada njegova majka Miguelina pozitivna na koronavirus.

Njegova 71-godišnja majka je ranije imala zdravstvenih problema zbog čega je dio kritične grupe. Imala je simptome nekoliko dana, a test je na kraju pokazao da je i ona zaražena.

Ronaldinho je preko Instagrama otkrio da mu je majka u bolnici i da situacija nije dobra. Također, zamolio je svoje fanove da se mole za nju kako bi uspjela pobijediti koronu.

"Ona je u bolnici na intenzivnoj njezi i situacija nije dobra. Ima koronavirus i bori se da se oporavi. Molite se za nju i hvala vam na porukama podrške koje ste mi poslali", poručio je Ronaldinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi