Teško da neko prilikom šišanja ima bolji pogled nego dugogodišnji bh. reprezentativac

Nije se našao na posljednjem spisku

Teško da neko prilikom šišanja ima bolji pogled nego dugogodišnji bh. reprezentativac

A. Čaušević

Fudbaleri odmaraju u nešto drugačijem ljetu na kakvo su navikli. Sezona je produžena zbog uslijed koronavirusa pa će i pripreme za novu početi nešto novu. 

Prije nego što počne pripreme Ervin Zukanović treba pronaći novi klub jer je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa SPAL-om.

Dugogodišnji bh. reprezentativac koji se nije našao na spisku Dušana Bajevića za septembarske mečeve već neko vrijeme boravi u Dubrovniku.

Na osnovu objave na Instagramu danas je iskusni štoper radio na novom imidžu, a teško da ko ima prilikom šišanja tako dobar pogleda kao što je danas imao Zukanović.

Inače, Zukanović na stolu ima nekoliko opcija za produženje karijere što nije iznenađenje obzirom na njegovu međunarodnu reputaciju. Među onim koji pokazuju interes nalaze se Bešiktaš i Galatasaray.

Top Komentari

MaloPaznje
Ovaj frajer sisa na ilidzi, veze nema. Naplati ti 35km za nista..
6 1
Edin
Puno je cener za sisanje. Ja zivim u NL i kad dodjem u BiH sisam se u Tz za 4km. Cujem sad da je ovaj digo na 5km. I to je puno, a kamoli 10????
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi