Ima se, može se: Thibaut Courtois automobil od 250.000 platio 400.000 eura!
Thibaut Courtois veliki je zaljubljenih u automobile.

Belgijanac ne štedi

Ima se, može se: Thibaut Courtois automobil od 250.000 platio 400.000 eura!

Eldar Ganibegović

Mnogi fudbaleri su veliki zaljubljenici u automobile. Jedan od njih je i golman Real Madrida, Thibaut Courtois.

Jedan od fudbalera koji voli luksuzne automobile je i golman Real Madrida i reprezentacije Belgije, Thibaut Courtois.

Dečko koji se teško povrijedio početkom sezone (puknuće ligamenata) sada se počastio novim automobilom koji je platio čak i preko realne cijene. 

Porsche 992 GT3 RS u garaži Thibaouta Courtoisa

Thibaut Courtois je Porsche 992 GT3 RS platio 400.000 eura iako je njegova realna cijena za čak 150 hiljada eura manja.

Međutim, Thibaut Courtois je platio osnovicu od 250.000 eura, a za još neke posebne dodatke koje je htio izdvojio je još 150.000 eura.

Automobil je prilagođen zahtjevima kupca, paket pod nazivom Sonderwunsch. Među karakteristikama se nalazi i potpis kupca u prostoru za vozača.

Oglasi

Prošlo je više od dvije godine od trenutka narudžbe do trenutka kada je fudbaler došao u posjed dragulja na četiri točka.

This is more delicious than Belgian Chocolate 🍫 | custom-ordered, one-of-one #Porsche992GT3RS commissioned by Belgian...

Posted by KRN Speed on Thursday, January 18, 2024

Ovo nije prvi luksuzni automobil u golmanovoj garaži. Među automobilima koje je sebi poklonio su Mercedes AMG G 63, Lamborghini Urus i Ferrari Roma.

Što se Courtoisa tiče, veliko je pitanje kada će se vratiti na teren. Poznato je i da neće igrati za Belgiju na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. 

Top Komentari

BosanskaSvedska
Od vojvode je traktor vrijedni od ovoga!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi