Tite opljačkan nasred ulice, pljačkaš je stigao i da mu uputi nekoliko kritika
Zločinac je želio i da pošalje poruku bivšem selektoru.

Bivši selektor Brazila

Tite opljačkan nasred ulice, pljačkaš je stigao i da mu uputi nekoliko kritika

E. Ganibegović

Sada već bivši selektor Brazila, Tite, opljačkan je u toj južnoameričkoj zemlji, a pljačkaš je stigao i da mu u nekoliko riječi uputi kritike zbog rezultata koje (nije) postigao.

Reprezentacija Brazila u Katar je stigla kao najveći favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva, ali su razočarali.

Na put im je stala selekcija Hrvatske koja ih je izbacila na penale u četvrtfinalu, što je bila posljednja utakmica za Titea na klupi Karioka.

Mediji u Brazilu javljaju da je, sada već bivši, selektor reprezentacije te zemlje opljačkan nasred ulice.

Za sada neidentifikovani muškarac uspio je da od Titea ukrade nakit koji je imao kod sebe.

Pljačkaš je stigao i da pošalje poruku bivšem selektoru i zamjerio mu loš rezultat koji je ostvariona Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Oglasi

U ovom trenutku policija radi na pronalasku pljačkaša, navodi brazilska štampa.

Ko će biti novi selektor Brazila?

Što se tiče Titeovog nasljednika, kao prva opcija se spominje trenutno Jose Mourinho, a kao druge dvije Luis Enrique i Zinedine Zidane, dok je Pep Guardiola definitivno otpao.

Dakle, stranci se dovode u vezu s preuzimanjem Brazila, što je itekako zasmetalo bivšem reprezentativcu ove zemlje, Rivaldu.

Ne slažem se i mislim da je nepoštovanje prema brazilskim trenerima to što razmišljaju o angažiranju stranog trenera za našu reprezentaciju.

Vjerujem da imamo trenere koji su sada u stanju preuzeti brazilsku reprezentaciju i napraviti dobar posao, kao što su: Rogerio Ceni, Fernando Diniz, Cuca, Renato Gaucho i Dorival Jr. Dovođenje stranog trenera ne garantuje da ćemo postati svjetski prvaci", kazao je Rivaldo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi