Obećala Brazilcima svašta ako budu prvaci: Obožava Richarlisona i Alissona, ali ludi za Portugalcem

Navijačica Karioka

Obećala Brazilcima svašta ako budu prvaci: Obožava Richarlisona i Alissona, ali ludi za Portugalcem

E. Škorić

Jedna od trenutno najuspješnijih Brazilki na platformi OnlyFans, manekenka Mayara Lopes odlučila je dati sve od sebe kako bi potaknula brazilski tim da osvoji dugo očekivani naslov svjetskog prvaka.

Brazilci imaju pet naslova svjetskog prvaka i rekorderi su, ali posljednji je osvojen još 2002. godine. Od tada se u ovoj zemlji čeka trofej, a mnogi su uvjereni da je Katar idealna prilika.

I zaista Brazilci briljiraju od početka turnira, ali danas od 16 sati imaju paklen izazov u vidu Hrvatske. Aktuelni viceprvak svijeta ima iskustvo, kvalitet, veliku želju i motiv i biće zaista teško Brazilu da dođe do polufinala, gdje bi igrao s Argentinom ili Nizozemskom.

No, rasplesane Brazilce ništa nije briga, oni samo žele da se popnu na krov svijeta, a sada ih je dodatno motivisala Mayara Lopes.

Obećala je podijeliti 1000 besplatnih pristupa na svoj OnlyFans profil gdje svakodnevno objavljuje intimne fotografije i video sadržaje.

"Moj omiljeni igrač je Richarlison. Sviđa mi se što je tako dobra osoba i što je tako skroman. Stvarno pomaže brazilskim zajednicama i siromašnima. Stvarno je sladak", kazala je Mayara, dodavši da je ipak njen najomiljeniji igrač na svijetu - Cristiano Ronaldo.

Oglasi

"Opsjednuta sam njime, tako je zgodan. Alisson je sladak, ali je Ronaldo lijep", poručila je.

Mayara, rođena u Sao Paulu, živi u Orlandu, a nedavno je priznala da je jako zainteresovana za Tomyja Bradyja, zvijezdu američkog nogometa koja je odnedavno sama.

"Ne bih mu nužno prišla dirketno, ali bih uspostavila kontakt očima i pokušala privući pozornost. Ako mislim da je dobio moju pozornost, onda ću možda napraviti prvi korak", opisala je Brazilka.

Na pitanje da li bi prihvatila susret sa Bradyem, kazala je: "Da mi se ukaže prilika, što da ne. Sigurno da bih".

Ona kao i sve druge Brazilke širom svijeta danas bodre svoju reprezentaciju, neke su na stadionu, druge iz svojih domova, svako na svoj način. 

Top Komentari

axel42
Pa gdje nadjete sve ove fufare? Vi haman neistražujete o sportu nego o pornjavi!
5 0
DadiG
Bravo novinaru. Bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi