To što ga je Pamela nazvala čudovištem nije odmoglo Ramiju koji već ljubi novu djevojku

Francuz je vrlo nestašan van terena

To što ga je Pamela nazvala čudovištem nije odmoglo Ramiju koji već ljubi novu djevojku

Defanzivac Fenerbahčea Adil Rami u posljednje vrijeme sve više se dovodi u kontekst sa stvarima koje radi mimo terena nego na terenu.

On je u proteklom periodu bio u vezu sa nekadašnjom playboy zečicom Pamelom Anderson, ali veza je pukla na vrlo ružan način.

"Teško je prihvatiti činjenicu da su posljednje dvije godine mog života bile velika laž. Prevarila sam se i povjerovala da smo u velikoj ljubavi", napisala je nedavno Anderson stavljajući pritom stikere slomljenog srca.

O bivšem partneru više nema lijepo šta reći.

"Šalio se o drugim igračima koji su imali djevojke koje su živjele u blizini njihovih žena. Zvao je te ljude čudovištima, ali ovo je gore. Lagao je sve. Kako je moguće kontrolirati dva ženska srca i umove. On je čudovište", poručila je Anderson.

Danas, nekoliko mjeseci kasnije, Rami je ponovo u akciji, ali ovog puta ne s Pamelom nego sa djevojkom koja podsjeća na nju Chloe Sims.

Radi se o 37-godišnjoj engleskoj starleti koja je ranije tokom mjeseca odlučila izaći s Ramijem i oduševila se. Kako kaže, planiraju uskoro izaći i na drugi spoj.

"Bio je to zaista sjajan dejt. Ustvari, perfektan. Bio je pravi džentlmen i ponovo ćemo se vidjeti kroz par sedmica. On je sjajan kao osoba. Razgovarali smo neko vrijeme. Kada ga upoznate, oduševite se. Nakon prvog spoja javio mi se preko Instagram DM-a (privatna poruka). Više mi ne trebaju aplikacije za druženje kako bih ostvarila vezu", kaže atraktivna Sims koja mnoge podsjeća na Pamelu.

Što se tiče Ramijeve fudbalske karijere, ovaj 33-godišnji napadač vrlo rijetko igra za Fenerbahče i u dosadašnjem dijelu szone upisao je tek 45 minuta.

Top Komentari

bugx
voli ove plasticne babe....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije