Kroosa pitali da li mu je stariji čovjek sa slike otac, on sve šokirao: "Ne, to je moj brat"

Interesantno

Kroosa pitali da li mu je stariji čovjek sa slike otac, on sve šokirao: "Ne, to je moj brat"

Edmir Škorić

Bivši njemački reprezentativac objavio je nekoliko fotografija na društvenim mrežama u društvu starijeg čovjeka, te je svima poželio sretan Božić.

Kroos, koji je trenutno u Njemačkoj na zasluženom odmoru, pošto će Real Madrid svoj naredni meč odigrati tek 3. januara 2024. godine, proveo je božićne praznike u društvu porodice. On je objavio nekoliko fotografija sa jednim starijim gospodinom, kako bi čestitao Božić svima koji danas slave. Jedan od njegovih fanova upitao ga je da li mu je to otac, a Kroos je ostavio urnebesan komentar: "Ne, to je moj brat".

Tim odgovorom je Kroos sakupio stotine lajkova, te izazvao mnogo reakcija, ali naravno, svi znaju da je Nijemac jako duhovit i da se često voli šaliti.

Jedan od komentara je bio: "Izgleda mlađe od Modrića".

Kroos još uvijek nije produžio ugovor s Realom koji ističe na ljeto, te nije poznato kada će i hoće li to učiniti. Navodno je nesiguran jer, kako piše Marca, "ne želi da mu se dogodi isto što i Modriću".

Oglasi

Igrač za špansku momčad igra od 2014. godine i ima ugovor do kraja sezone. Više je puta izjavio kako se želi povući na vrhuncu karijere.

Ista situacija dogodila se i prošle sezone kada je pred kraj sezone odlučio ostati i potpisao produženje ugovora na još godinu dana.

Na sugestije da je pravo vrijeme za produženje ugovora i izjave da igra dobro, Kroos odgovara da je to "pravi razlog za odlazak". "Kroos ne želi ono što se dogodilo Marcelu prošle sezone ili, u manjoj mjeri, ono što se dogodilo Modriću ove sezone", piše Marca.

“On želi otići iz kluba dok je važan igrač, dok je starter, dok ima dobru sezonu. Želi to učiniti s dobrim ukusom", tvrdi Marca.

Modrić, iako važan u planovima Carla Ancelottija, ove sezone ima manje minuta i posljednje vijesti govore da će na ljeto put Saudijske Arabije i da će, na nagovor Cristiana Ronalda, potpisati ugovor s Al -Nassrom vrijedan 30 miliona eura po sezoni.

Nije isključeno da i Kroos napusti Real na kraju sezone, s obzirom i to da se i njegov igrački vijek bliži kraju, te da ga takođe žele i bogati Arapi, ali i Amerikanci.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti