Real na iglama dočekuje 2024. godinu: Nije Modrić problem, sada ih "zavlači" još jedna zvijezda
FOTO: EPA

Šutnja nije dobra

Real na iglama dočekuje 2024. godinu: Nije Modrić problem, sada ih "zavlači" još jedna zvijezda

Haris Zilić

U Real Madridu bi moglo biti jako uzbudljivo ove zime, ali i početkom 2024. godine generalno. Mnogi se već pitaju kako će izgledati sredina terena kraljeva uskoro?

Nakon što je danas procurila vijest da Luka Modrić navjerovatnije karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, neizvjesna je i sudbina Tonija Kroosa.

Njemački veznjak ima ugovor sa Madriđanima do juna 2024. godine, a Real je voljan da produži ugovor na još dvije godine minimalno, možda i više.

Međutim, prema pisanjima španskih medija, Kroos nije još izrazio želju da produži saradnju sa Realom.

Nijemac izbjegava tu temu, a čini se po njegovom ponašanju da opcija produženja nije baš ona koja mu odgovara i da je spreman napustiti Madrid.

Oglasi

Možda se Kroos zasitio nakon deset godina u Madridu, a možda su u pitanju i neke unosne ponude.

Saudijska Arabija opet glavni igrač

Bilo je govora ranije o povratku Kroosa u Bundesligu, ali čini se da i u ovom slučaju Saudijci igraju ozbiljnu ulogu.

Špekuliše se da je Kross dobio bogate ponude od klubova iz Saudijske Arabije i da sada "zavlači" Real svojom šutnjom. Svakako da trenutna situacija ne odgovara ni klubu, ali ni samom fudbaleru.

Real se jasno izjasnio, žele da njemački fudbaler još bude dio njihovog tima i da se ugovor na ljeto produži.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Kroos je taj trenutno sve zateže. Možda se i oglasi početkom 2024. godine nakon praznika i kraće pauze.

U tekućoj sezoni Toni Kroos je u dresu Real Madrida odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima, postigao je jedan pogodak, ali upisao je i šest asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije