Trent Alexander-Arnold 'za dlaku' izbjegao smrt
Foto - EPA

Nesreća na putu

Trent Alexander-Arnold 'za dlaku' izbjegao smrt

Midhat Šljivak

Zvijezda Liverpoola Trent Alexander-Arnold (25) doživio je jučer nesreću u kojoj je prema navodima engleskih medija za dlaku izbjegao smrt. Na automobil ispred njega pao je električni stub i samo uz dosta sreće je izbjegnuta tragedija.

Fudbaler Liverpoola Trent Alexander-Arnold za dlaku je izbjegao smrt nakon što je tokom jučerašnjeg dana bio sudionik nesreće koja se desila u blizini mjesta Knutsford.

On je vozio svoj Range Rover kada je uslijed jako vjetra na lokalni put pao električni stub i udario je u prednji dio automobila BMW X5 koji se kretao tik ispred zvijezde Redsa.

BMW je vidno oštećen, postoje oštećena i na automobilu engleskog reprezentativca, a jasno je da su svi imali sreće što nije došlo do strujnog udara prilikom pada stuba.

Fudbaler Redsa je odmah pritrčao prema BMW-u nakon nesreće. Želio je provjeriti da je sve u najboljem redu s osobama iz drugog automobila i zaista su apsolutno svi imali ogromnu sreću što su uopšte živi.

Oglasi

Popravak automobila za njega je najmanji problem. Milionski ugovor mu omogućava poprilično miran život, ali sve je lako moglo nestati u sekundi.

Policija se ubrzo pojavila na mjestu događaja i objasnili su šta se desilo:

"U 10:34 ujutro dobii smo poziv u nesreći u kojoj su učestvovali crni Range Rover i bijeli BWM. Uzrok nesreće bio je pad električnog stuba na cestu. Niko nije povrijeđen, a put je raščišen u potpunosti do 1:05", piše u policijskom izvještaju.

Alexandera-Arnolda nesreća nije previše potresla. On je ubrzo prisustvovao klupskom treningu i spreman je za meč s gradskim rivalom Evertonom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi