Nakon upoznavanja zvijezde Barcelone Murtazin život je postao pakao

Tužna sudbina zadesila malog Messijevog prijatelja: 'Nedostaje mi Messi, nazvat ću mu selam..."

4

Komentari (4)

Patriot1
TI SI MOMCINO HEROJ MESSI NE , NEK DRAGI BOG PODARI DJECIJU RADOST I SLOBODU !!!
adis_D11
Pa sta ce mu on ? sad,da si ti mesi sta bi uradio al iskreno reci.
Edin Merlin
@adis_D11 Pa ako bi pomogo sirotinji nebi on umro od gladi ... Ali on je smece od covjeka,sto ima vise sve je vise i vise pohlepniji ! Ali ima Boga,znaj to on sve vidi i cuje !
NKZ1922
Tako to inace bude.. Dobiju svojih 5 minuta "slave" i onda svi zaborave na njih kao da su nakon toga svi njihovi problemi rijeseni. Sve zvijezde paze na svoj imidz, ovakvi potezi ih dizu u ocima drustva. Zelim da vjerujem da ima dobrih dusa medju poznatim sportistima, muzicarima koji stvarno zele usreciti ovakvu djecu i pomoci im... ali tesko mi je povjerovati u to. Sve djeluje kao marketinski potez. Poklonis mu dres, popricas s njim na 5 minuta i onda se vratis u svoju vilu od 10tak miliona eura, a on nazad u puku borbu za prezivljavanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.