Tyson: Uhvatio sam Brad Pitta u krevetu sa ženom

Spavao je i s Naomi Campbell

Tyson: Uhvatio sam Brad Pitta u krevetu sa ženom

Ovih dana u javnost sve više izlazi prljavi veš iz života proslavljenog boksera Mikea Tysona. 

Osim što je napisao autobiografsku knjigu pod nazivom "Neispričana priča" u kojoj je otkrio niz kontroverzi, postoje također i neobjavljene priče poput onih da je imao seks sa čuvenom manekenkom Naomi Campbell. 

To je priznao i njegov menadžer, koji je čuvao stražu, a sve se dogodilo u kupatilu prilikom jedne zabave u New Yorku.  

"Bila je neka zabava u New Yorku. Vidio sam da Mike razgovara sa djevojkom predivnog izgleda. Nisam bio siguran ko je u pitanju, a tek kada sam bolje pogledao, shvatio sam da je to Naomi. Mike mi je rekao da ide do toaleta, a nedugo zatim je i ona pošla za njim. Došao sam do vrata i, ko god bi htio da uđe, ja sam mu govorio da je zauzeto i da i ja čekam red", priznao je njegov menadžer. 

Također, nije tajna ni da je Tyson u prošlosti svoju suprugu zatekao u krevetu sa glumcem Brad Pittom. 

"Parnica oko razvoda sa suprugom je bila u toku i ja sam se nešto dovezao do njene kuće u Los Angelesu. Pomislio sam da je u ženskom društvu, ali ispostavilo se da je dugokosa plavuša zapravo Brad Pitt. Kada sam ga vidio, izgledao je kao da proživljava posljednje trenutke u životu. Vidjelo se da je na drogama i molio me da ga ne udarim. Pustio sam ga da ode", ispričao je Mike. 

Tysonov ljubavni život je u prošlosti bio poprilično aktivan. Jedan od njegovih najodanijih tjelohranitelja jednom prilikom je pokazao popis imena žena s kojim je bokser spavao. Brojka je išla preko 1300. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi