U saobraćajnoj nesreći kod Banjaluke teško povrijeđen Ognjen Kuzmić

Sudar Porschea i BMW-a

U saobraćajnoj nesreći kod Banjaluke teško povrijeđen Ognjen Kuzmić

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Ramićima na putu Banjaluka - Prijedor.

Kuzmić je povrijeđen nakon sudara automobila Porsche i BMW, a on se nalazio u Porscheu u trenutku sudara.

Nakon nesreće Kuzmić je smješten na UKC Republike Srpske, a prije nesreće bio je na jednoj svadbi u Prijedoru.

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović rekla je da je izvršen uviđaj i da će se preduzeti potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

"Osim Kuzmića teško je povrijeđen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je također bio u Porscheu. U BMW-u su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede", rekao je izvor Srpskainfo.

Top Komentari

SeoRusilac
Ne znam zasto ljudi brzo voze? Ludost totalna, ovi iz BMW-a kazu da je vozac Porschea kriv
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi