U Srbiji bijesni na Xhaku: Bijednik nas opet provocira!

Ponovo je u centru pažnje

U Srbiji bijesni na Xhaku: Bijednik nas opet provocira!

M. Šljivak

Srbijanski mediji bijesni su na fudbalera Arsenala Granita Xhaku.

Švicarski fudbaler albanskog porijekla dospio je u centar pažnje nakon što je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zajedno sa saigračem Xherdanom Shaqirijem proslavio golove pokazujući simbol albanskog dvoglavog orla.

Ovaj potez izazvao je veliki bijes u Srbiji, a Xhaka je mjesecima kasnije često znao provocirati naše istočne susjede i često je na društvenim mreža reprizirao proslavu.

Tako je bilo i jučer. On je sa prijateljem Granitom Canom imitirao gol protiv Srbije na SP U Rusiji i nakon svega je pokazao simbol 'dvoglavog orla' uz poruku:

"Dvojica Albanaca - Srbija 2:1".

Naravno, ovaj potez je u Srbiji ponovo izazvao veliku pažnju. Tamošnji mediji su donijeli nekoliko zanimljivih nasova, a Xhaka je nazvan i bijednikom.

Top Komentari

Keno
Haha al ih tip slatko prca
4 0
makke07
Trebalo bi ih odmah invaziju napravit i civile pobit,baš su bezobrazni jel de?Pa onda napravit klona od dobrice cosic i mozak na izapiranje.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi