Xhakina supruga je najveća dama Svjetskog prvenstva

Ima čime da se pohvali

Xhakina supruga je najveća dama Svjetskog prvenstva

Vezni fudbaler Arsenala i reprezentacije Švicarske Granit Xhaka našao se u centru pažnje tokom susreta na Svjetskom prvenstvu protiv Srbije kada je pogodak protiv naših komšija proslavio pokazujući simbol albanskog orla. Ipak, da postoje mnogo ljepše teme od te proslave gola, a vezane su za Xhaku, dokazuje njegova supruga. 

Radi se o zgodnoj crnki koja je porijeklom sa Kosova i koja je bila oduševljena načinom na koji su njen suprug i Xherdan Shaqiri proslavili golove protiv Srbije, pa je to odlučila podijeliti na Instagramu, ali to nije bitno, već je bitno da je ona izgledom sigurno jedna od najljepših supruga fudbalera u Rusiji.

Leonita Xhaka se za svog sadašnjeg supruga udala prije godinu dana, a koliko je sretna s njim najbolje pokazuju zajedničke fotografije koje su obilježene osmijehom i srećom.

Inale, Leonita nije kao ostale djevojke ili supruge fudbalera u kontekstu postavljanja golišavih fotografija, pa na njenom Instagramu možete vidjeti samo fotografije na kojima je zakopčana do grla, a bez obzira na to prati je preko 130.000 ljudi.

NO WORDS NEEDED 👐🏻🤗👐🏻 #PROUD

A post shared by LEONITA XHAKA ♡ (@__ll.gx__) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi