Xhakina fotografija sa odmora se neće svijeti nikome u Srbiji

Švicarac ne odustaje

Xhakina fotografija sa odmora se neće svijeti nikome u Srbiji

Švicarski reprezentativac Granit Xhaka je proslavom gola protiv Srbije podigao mnogo prašine ne samo na ovim prostorima, već i u svijetu.

Zbog dvoglavog orla su kažnjeni i on i Shaqiri, ali izgleda da se ni nakon toga nije opametio. Štaviše, na neki način je nastavio da prkosi.

Na posljednjoj fotografiji koju je objavio na Instagramu, Granit je sa svojom djevojkom Leonitom zajednički napravio dvoglavog orla, a ona je definitivno probudila loše uspomene svima u Srbiji.

Istovremeno, Xhaka je još jednom dobio veliku podršku iz Albanije i sa Kosova, koji ovakve poteze uvijek dočekaju s odobravanjem i ponosom.

❤️👐🏻❤️ @__ll.gx__

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on

Top Komentari

protiv modernog fudbala
sta sve svicarci drze..seljak bio i ostace..zgadio mi se vec
7 22
hercegbih
GRANITHHHHH
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi