10

Komentari (10)

Emir.D
svi brade pustili, jer valja deverat i od Arapa pare uzimat pa barem da izgledaju ko oni.. Joj jesmo mi mraka
nije.suplja
Adilovic se zakacio, ne pusta dzeku
Eduard
Gledaj gulikoža oko njega
GuiliDamou
Gulikoze oko njega, kako bolan vidis li ko sjedi s njim? Pa ima li iko da nema lovu za ovim stolom? Osim ako ne znas ljude koji su na slici…
Eduard
Ono sto Dzeko ima ostali mogu samo da sanjaju. To sto ti radis za platu od 1000 KM pa su za tebe ovaj Brajlovic, Adilovic i ostali bogatasi to je druga stvar.
user1621626775
@Eduard nemoj tako brate on sve zna on je PR Dzekin ponekad pomislim da nije bas Adilovic pod ovim nikom citav grad zna da ga guli i kad neko progovori o tome javi se on da to brani nije to tako imaju oni para a rahmetli adilovic zadnji angazman imao u Turskoj prije 5 godina ujedno jedini izvan premijer lige ko da je zaradjivao 5 miliona po sezoni al ne mozes ti to ovom dokazat.
user1621626775
@Eduard al uredno prati inter boravi po milanu voza luksuzna auta inace stari navijac intera pamti ih jos od doba kad je rekoba igrao, inace i po Bosni ga srecemo u lambu u porseu itd nije adilovic prikolica pa oni su drugovi hahahahahahahaah adilovic i haspa dvije dzekine prikolice !!!
Eduard
Naivan smo mi narod pa svasta povjerujemo. Pa hajde da se pravimo i da su oni svi Dzekini prijatelji
Icardi072
Glddaj nosonje privale
enko
E neka je dožo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.