UniCredit Visa kartice klijentima odobravaju popuste kod odabranih trgovaca

UniCredit Visa kartice klijentima odobravaju popuste kod odabranih trgovaca

Sponzorski tekst

UniCredit Visa kartice klijentima odobravaju popuste kod odabranih trgovaca

- Kupovina sa popustom i za plaćanje na rate, bez kamata i naknada za klijente Visa kartica UniCredit Bank do 31.3.2020.

- Ponuda se odnosi na Visa Classic, Visa revolving i Zlatnu Visa karticu.

Nagovještaj proljeća pokreće i planove o uređenju doma, novom kućanskom aparatu ili obnavljanju garderobe. Kupovinom sa Visa karticama UniCredit Bank na više od 5.000 prodajnih mjesta moguće je izabrati otplatu do 24 rate i to bez kamata i naknada! Dodatno, UniCredit Visa kartice osiguravaju posebne popuste od 5 - 15% kod partnera za sve kupovine – na rate ili za jednokratna plaćanja, kako bi kupovina bila još jednostavnija.

Listu partnera i popusta možete vidjeti u tabeli ispod:

Popusti se odnose na neakcijski i nesniženi asortiman. Popusti se ne mogu kombinirati s popustima po drugim osnovama.

Više detalja o trgovcima koji omogućavaju obročnu otplatu, kao i asortimanu i prodajnim mjestima trgovaca na kojima možete ostvariti popust Visa karticama potražite na web stranici UniCredit Bank.

"Nastojimo na efikasan i jednostavan način ponuditi pogodnosti svojim klijentima. Korak po korak sve je moguće i sigurni smo da uz pravu podršku i ohrabrenje mnoge želje neće ostati neispunjene, jer sa UniCredit Visa karticama je moguće pronaći najlakši put do zvijezda i ostvarenja svega što vam je važno", izjavili su iz UniCredit Banke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti