Ronaldo bi možda i prešutio, ali detalj sa Georginine fotografije je sve otkrio

U jeku afere...

Ronaldo bi možda i prešutio, ali detalj sa Georginine fotografije je sve otkrio

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo posljednjih sedmica prolazi kroz veoma teške trenutke. Policija u Sjedinjenim Američkim Državama je, podsjetimo, pokrenula istragu protiv zvijezde Juventusa nakon što ju je osoba po imenu Kathryn Mayorga optužila za silovanje iz 2009. godine.

Protiv Ronalda navodno postoji veliki broj dokaza i advokati baš i nisu optimistični, štaviše pribojavaju se da bi mogao završiti iza rešetaka, a u teškim trenucima kroz koje prolazi velika potpora mu je djevojka Georgina Rodriguez.

Zanosna crnka je uvjerena u Ronaldovu nevinost. Na društvene mreže posljednjih dana često objavljuje fotografije sa Ronaldom, a posljednja u nizu je izazvala veliku pažnju, obzirom da je mnogima pogled 'pobjegao' na prst prsten njezine lijeve ruke koji neodoljivo nalikuje na zaručnički.

Stoga se postavlja pitanje je li Ronaldo unatoč najtežim danima koje prolazi, odlučio zaprositi djevojku s kojom je inače nedavno dobio i kćerkicu Alanu Martinu.

Ronaldo i Georgina su već dugo zajedno. Iako je u početku sve izgledalo kao kratkotrajna avantura, zagonentnoj Španjolki je uspjelo ono što nije njezinim prethodnicama.

Top Komentari

MirzaBarucic
Ja sam se zagubio u neke druge detalje. Jbo vas prsten.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi