Životna drama Valverdea i djevojke: Posljednjih mjesec dana im je bilo kao iz najgore noćne more
Foto: Instagram

Na kraju se ipak dobro završilo

Životna drama Valverdea i djevojke: Posljednjih mjesec dana im je bilo kao iz najgore noćne more

E. Ganibegović

Federico Valverde i njegova djevojka Mina Bonino su posljednjih mjesec dana proživljavali jako teške trenutke, no na kraju se ipak sve dobro završilo i sada mogu da predahnu.

Jedan od glavnih igrača Real Madrida na putu ka tituli prvaka svijeta koju su jučer osvojili u Maroku bio je urugvajski reprezentativac Federico Valverde.

On je bio dvostruki strijelac u trijumfu nad Al-Hilalom (5:3) u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, te je nakon utakmice dobio i pohvale od Carla Ancelottija.

Ono što javnost nije znala jeste to da je zajedno sa svojom izabranicom Minom Bonino proživljavao jako teške trenutke posljednjih mjesec dana.

Naime, ona je ispričala kako je strahovala da će izgubiti bebu koju nosi u stomaku, odnosno izgledna opcija bio je spontani pobačaj koji se, srećom, nije desio.

"Nedavno se pojavila informacija da sam izgubila trudnoću. Nisam to mogla poreći, jer sam mislila da se i dogodilo. To je bilo nespojivo sa životom. Na najgore smo se pripremali mjesec dana. Budući da je sve kompikovano, morali smo to potvrditi kroz testove.

Oglasi

Nakon mjesec dana plača, tugovanja, sa našim drugim sinom u utrobi, jučer je stigla neočekivana vijest - dijete je dobro. Sve je normalno.

Nisam još obradila vijesti, bio je to jako težak mjesec i sad krećemo od nule. Hvala vam", napisala je Mina Bonino na Twitteru, nakon finala Svjetskog klupskog prvenstva.

Upravo je i sam Federico Valverde proslavom pogotka nagovijestio da je njegova supruga u drugom stanju, te da čekaju novo dijete.

Fede Valverde i Mina Bonino već imaju dijete. Sin Benicio rođen je 2020. godine, a uskoro će dobiti brata. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti