Veliku zvijezdu Real Madrida očarala Laura: "Ne pušta je iz stana"

Manekenka osvojila srce pet godina mlađeg sportiste

Veliku zvijezdu Real Madrida očarala Laura: "Ne pušta je iz stana"

Edmir Škorić

Djevojke fudbalera su često predmet interesovanja javnosti, s obzirom na popularnost koju imaju. One su često u centru pažnje zbog svojih partnerstava sa poznatim sportistima. Neki od njih su takođe poznati u svojoj sferi, bilo da su to modeli, glumice ili poznate ličnosti na društvenim mrežama. Njihovi životi često bivaju pod lupom, iako se stiče dojam da baš uživaju u tome.

Fudbaleri imaju visok status u društvu, popularni su i bogati, pa su često privlačni ženama, Osim toga, mnogi od njih odlično izgledaju zbog svoje sportske aktivnosti, pa nije slučajno da ih žele najljepše žene na svijetu.

Laura Celia Valk je jedna u nizu mankeneki koje su zaluđene fudbalerima. Ona boravila u Madridu proteklih vikenda kod igrača Reala Judea Bellinghama. Navodi se da ga je potpuno očarala i da joj nije mogao odoliti, pa su Englez i Nizozemska sada u vezi, a također se napominje da je "ne pušta iz stana", odnosno da ne želi biti odvojen do nje ni na dan.

Manekenka je starija pet godina od Bellinghama. Studirala je kreativni bznis na Amsterdamskom univrzitetu primijenjenih znanosti.

Tokom cijele godine najviše vremena provodi u Francuskoj i Španiji. Međutim, ona također ima vezu s rodnom Engleskom svog novog dečka, potpisala je ugovor za manekensku agenciju The Four Models sa sjedištem u Manchesteru i ima vlastitu firmu za savjetovanje o društvenim medijima.

Oglasi

Laura ima 370.000 pratitelja i željno dijeli seksi snimke na svojim društvenim mrežama. Manekenka je bila model za niz popularnih marki, uključujući PrettyLittleThing, i neprestano odsjeda u luksuznim hotelima diljem Evrope.

25-godišnjakinja i Bellingham kriju svoju romansu iako su se nalazili nekoliko mjeseci. Inače, ona je zbog svoje ljepote na popisu najljepših žena u Nizozemskoj. Laura je zauzela 145. mjesto.

U jednom ranije intervjuu je rekla da joj se sviđa biti sama i otkrila da bi njen idealan tip bio neko s "humorom" i ko je "ambiciozan".

Oglasi

Model i influencerica koja je također radila kao TV voditeljka je rekla da voli trčanje, tenis i fitness, ali nije spominjala fudbal. Na Santiago Bernabeuu je bila 31. marta kada je gledala pobjedu Reala nad Atlhleticom (2:0).

Top Komentari

ZeljeznicarJugend
Filteruša
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi