Navijač Reala rekao Bellinghamu šta će uraditi ako mu se potpiše na ruku, Englez nije mogao da odoli

Video se pojavio na TikToku

Navijač Reala rekao Bellinghamu šta će uraditi ako mu se potpiše na ruku, Englez nije mogao da odoli

Endin Čaušević

Jude Bellingham je za ekspresno vrijeme postao jedna od najvećih zvijezda Real Madrida jer su navijači ovog kluba oduševljeni igrama engleskog veznjaka. To je najbolje pokazao i video koji se pojavio na TikToku jer je navijač Reala zbog Bellinghama napravio nevjerovatnu stvar.

Real Madrid je prošlog ljeta odlučio da dovede Bellinghama iz Borussije Dortmund za čak 103 miliona eura i ispostavilo se da je Florentino Perez napravio pun pogodak tim potezom.

Ovaj 20-godišnji veznjak se ekspresno uklopio u svoju novu ekipu i brže nego što je iko očekivao postao je jedna od najvećih zvijezda Real Madrida.

Bellingham ove sezone igra u zaista nestvarnoj formi. Dovoljno je istaći da je riječ o veznom fudbaleru, a on je uspio da u dosadašnjem dijelu sezone na 32 utakmice zabije čak 20 golova i doda deset asistencija.

Engleski reprezentativac postao je i miljenik navijača Real Madrida i sve je više onih koji kupuju dres Bellinghama koji ih neodoljivo podsjeća na legendarnog Zinedinea Zidanea.

Oglasi

Kakav status je Bellingham stekao kod navijača Real Madrida najbolje je pokazao video koji se pojavio na TikToku, a objavio ga je upravo jedan od fanova kraljevskog kluba.

On je prije jednog od treninga Real Madrida uspio da zaustavi Bellinghama koji je stao kako bi dao autograme prisutnim navijačima, a on je od Engleza imao poseban zahtjev.

Navijač Reala rekao je Bellinghamu da želi da mu se on potpiše na ruku jer mu je cilj da odmah ide kod tattoo majstora kako bi napravio tetovažu i ostavio na ruci potpis veznjaka Kraljeva za sva vremena.

Bellingham se nasmijao kada je čuo šta navijač od njega traži, ali jednostavno nije mogao da odoli i pristao je da mu se potpiše na ruku, no imao je za tog navijača poseban zahtjev.

Oglasi

"Kada završiš tetovažu morat ćeš da mi ju pokažeš", rekao je Bellingham, te mu je navijač Reala odgovorio da će to vrlo rado da uradi.

On je odmah nakon što mu se Bellingham potpisao na ruku odlučio da ode kod tattoo majstora kako bi uradio tetovažu i ispunio obećanje koje je dao igraču Reala.

Sve je snimao kako bi objavio na društvenim mrežama i na kraju je pokazao kako je tetovaža na kraju ispala.

@tudorbutan

Tag @Real Madrid C.F. sa vada Jude❤️ #fyp #judebellingham #realmadrid #5pasidebine

♬ Dusk Till Dawn (feat. Sia) (Radio Edit) - ZAYN
Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Bellinghamovog potpisa odlučio je da doda i prepoznatljivu proslavu gola Engleza zbog čega je svima jasno kome je ova tetovaža posvećena.

Inače, koliki je on fan veznjaka Real Madrida dovoljno pokazuje činjenica da mu je ovo bila prva tetovaža u životu, te sada se čeka njihov ponovni susret i trenutak kada će Bellinghamu pokazati da je ispunio obećanje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kikelia69
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi