Vrele fotografije iz spavaće sobe - Djevojka 'poznate face' ostavila muškarce bez teksta
Veronica Bielik ponovo izaziva veliku pažnju i rasplamsava mušku maštu (Foto: Instagram)

Veronica Bielik radi čuda

Vrele fotografije iz spavaće sobe - Djevojka 'poznate face' ostavila muškarce bez teksta

Midhat Šljivak

Atraktivna Poljakinja Veronica Bielik (29) stekla je veliku popularnost širom svijeta zahvaljujući vezi s poznatim NFL trenerom Kliffom Kingsburyjem. Ova ljepotica važi za jednu od najzgodnijih žena svijeta, a vrele fotografije iz spavaće sobe ponovo su rasplamsale mušku maštu.

Veronica Bielik iz dana u dan izaziva ogromnu pažnju na društvenim mrežama. Ova 29-godišnja Poljakinja važi za jednu od najzgodnijih žena svijeta, a slavu je stekla vezom s Kliffom Kingsburyjem.

Ovu ljepoticu na društvenim mrežama prati 3.6 miliona ljudi. Popularnost maksimalno koristi da rasplamsa mušku maštu, a posljednje fotografije iz spavaće sobe zapalile su apsolutno sve.

Ne postoji muškarac koji je ostao ravnodušan na ove fotografije. Veronica dobro zna šta radi i njoj svaka fotografija donosi sigurnu zaradu.

Reklame se redaju jedna za drugom. Ona ne odbija ponude koje stižu i koje su sve primamljivije kada se pogleda na cifre koje joj se nude.

Oglasi

Lijepa Veronica trenutno uživa sa svojim 14 godina starijim dečkom. Tajland je destinacija koju su odabrali za odmor i tamo se spremaju za nove izazove.

To se posebno odnosi na Kingsburyja. On je dobio otkaz nakon loše sezone u Arizona Cardinalsima, ali ponuda za postao mu ne nedostaje.

Ovaj 43-godišnjak je u pregovorima s nekoliko NFL ekipa i uskoro ćemo vjerovatno saznati gdje će nastaviti trenersku karijeru.

Sa ženom poput Veronice pored sebe, mnogo je lakše razmišljati o budućnosti jer se radi o ljepotici koja je mašta mnogih muškaraca.

Veronica i Kliff su skupa već oko godinu dana. Privlače ogromnu pažnju gdje god da se pojave i ne smeta im razlika u godinama i očigledno je da ova poljska ljepotica voli starije muškarce.

Popularnost joj očigledno prija. Fotografije koje objavljuje ponekad su i pretjerane, ali nikome ne smetaju.

Najnovije vijesti