Svi su bili prinuđeni slušati Victoriju kako pjeva - David je reakcijom ispao neviđeni laf

Zanimljiva scena

Svi su bili prinuđeni slušati Victoriju kako pjeva - David je reakcijom ispao neviđeni laf

Midhat Šljivak

Victoria i David Beckham jedan su od najpoznatijih parova na svijetu. Par se upoznao 1997. godine, a dvije godine kasnije su stali na ludi kamen. U početku je ona bila veća zvijezda od njega kao članica popularne grupe Spice Girls, ali ju je David ubrzo nadmašio nevjerovatnom fudbalskom karijerom. Victoria nije imala previše šanse za nastavak pjevačke karijere jer nema neke naročite vokalne sposobnosti, što je dokazala na jednoj proslavi prije nekoliko dana.

Victoria Beckham je od 1994. do 2000. godine bila svjetski poznata članica britanske pop grupe Spice Girls. U tom periodu bila je popularnija i od svog supruga Davida, ali nakon što je završena saradnja s grupom, Victoria nije napravila vrhunsku solo karijeru.

Njene vokalne sposobnosti uvijek su bile siromašne. To je još jednom dokazala prije nekoliko dana kada se na jednoj zabavi dočepala mikrofona.

Odlučila je Victoria otpjevati nekoliko pjesama. Nije tu zvučalo kako treba, pa je na društvenim mrežama postala predmet ismijavanja. Među prvim se oglasio Piers Morgan.

"Ovo objašnjava zašto se Victoria Beckham ne pojavljuje na okupljanjima Spice Girls", napisao je on na Twitteru.

Oglasi

Interesantne su i Davidove reakcije tokom njenog pjevanja. On je opušten s rukama u džepovima i raskopčane košulje, ali očigledno svjestan da Victoria i ne zna baš da pjeva.

Ipak, on joj je ogromna podrška. Da nije tako ne bi ostali sve ove godine skupa kao jedan od najpoznatijih parova na svijetu.

Beckham otkrio koju stvar Victoria ne može da podnese, a on to stalno radi

Legendarni engleski fudbaler nedavno je pričao o svom odnosu sa suprugom Victorijom i poručio je da tu ima dosta stvari s kojim jedno drugo nerviraju, ali da su shvatili da su puni razumijevanja.

Beckham je sve nasmijao kada je odlučio da otkrije koja je najveća stvar kojom nervira svoju suprugu već skoro 15 godina.

"Ona ne voli kada 'čistim grlo' dok pričam. Nisam to oduvijek radio, tek možda zadnjih 15 godina i to je baš nervira. Glas mi se promijeni pa uradim taj zvuk kao da se malo zakašljem", rekao je Beckham.

Sitna nerviranja su apsolutno ništa u bračnoj zajednici, no kompromis kod porodice Bechkam se lako nađe.

Oglasi