David Beckham reakcijom nakon gola Messija začudio svijet - Ovo nije radio ni kad je lično igrao

Nije mogao da izdrži

David Beckham reakcijom nakon gola Messija začudio svijet - Ovo nije radio ni kad je lično igrao

Midhat Šljivak

Lionel Messi postigao je pogodak na debiju za Inter Miami u pobjedi nad meksičkim Cruz Azulom od 2:1. Legendarni Argentinac pogodio je za pobjedu iz slobodnog udarca u 94. minuti, a njegova čarolija rasplakala je vlasnika tima, čuvenog Davida Beckhama.

Lionel Messi priča je dana u Sjedinjenim Američkim Državama. Na debiju u dresu Intera iz Miamija legendarni Argentinac je postigao čudesan gol u 94. minuti i donio je pobjedu svom timu.

Nakon pogotka nastala je erupcija oduševljenja. Sve je veoma emotivno doživio i čovjek koji je doveo Messija u Inter, legendarni David Beckham.

Vlasnik ekipe iz Miamija nije mogao sakriti emocije. Nakon što je Messi postigao pogodak on je zaplakao. Suze su bile jasno vidljive na njegovom licu dok ga je supruga Victoria tješila.

Oglasi

Nakon utakmice priznao je da je znao da je gol gotova stvar kada je vidio gdje je dosuđen slobodan udarac za njegovu ekipu.

"Iskreno, kada sam vidio da je dosuđen slobodan udarac, pomislio sam: 'Ovako je suđeno da se završi'. Ovo je velika noć za naše navijače, ali i za ljude koji su došli samo kako bi vidjeli Leov debi", rekao je Beckham i dodao je:

"Ovo je ostvarenje sna za sve nas. Vidjeti Messija kako igra u ovoj državi i ligi... Nemam vam šta više pričati", poručio je David Beckham.

Ovakav rasplet na debiju Lionela Messija može i radovati slavnog Engleza jer će javnost još više poludjeti za argentinskim čarobnjakom. To njemu i klubu donosi ogoromnu zaradu.

Pred ovaj meč najefitnijija karta za domaću utakmicu Inter Miamija iznosila je 29 dolara, a za duel s Cruz Azulom ta cifra je bila 467 dolara.

Dolazak jednog od najboljih svih vremena definitivno će promijeniti dosta toga u Sjedinjenim Američkim Državama i za Beckhama i društvo nije moglo bolje početi.

Top Komentari

Madridista
Mali akrap je prevara od igrača. Većina trofeja koje je osvojio su poklonjeni ili kupljeni. Kako oni s barcelonom, tako oni na individualnom nivou. Počevši od kupljenih titula u LA Ligi pa do svjetskog prvenstva.
0 1
realista1982
Kad ti padne kamen sa srca,trpiš ogroman pritisak Fudbal kao biznis u Americi je vrlo težak ...!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi