9

Komentari (9)

vanzemaljac
Mani te se ove Wande i Italije. Šta nam radi Meho Bešić? Jeli živ i zdrav? Imali tuče ili sličnoga? Zabrinut sam braćo draga.
Jasminn
Izgleda da mu je jak predbracni ugovor pa su se pomirili. Vala i ja da ozenim Jenifer Lopez koja ima 50+ ma vala nek vara....varat cu i ja...konobarisati ne koram, krampati ne moram....zbrinem, brata, mater, oca...rodbinu...a nju ko j....
Zulfikar
Od srece sam dobio proljev…..
Klicko
Petero rodila a vako dobra čkaPi.Svaka cast sefice
kukuruz
Ja se sikiram cijeli dan razmišljam jesu li Wanda i Icardi jos zajedno. I zajecao i zaplakao al mi je sad lakše.
Bhf
Ja se taman bio obradovao,rako ja sam sledeci u redu kad ono nista.Valja opet suha k na spavanje.
Klicko
E sad mogu zaspati s mirom.Ma sta zaspati,umrijeti
Labile
Eh to hvala vam ss.ba, od sinoć sam ko na iglama bio kontam šta li je sa njima, jesu li se izmirili, da li je Wanda novog hebaca u međuvremenu našla...
NKZ1922
Lahko se za****vat, ali dok god ovi clanci budu imali ovoliko komentara koliko imaju, oni nece posustati s ovim temama. Nisu ljudi krivi sto narod odmah klika cim vidi Wandu, Georginu ili slicno. Pa makar svi bili negativni komentati, gledajuci kroz zaradu, njima nema razlike.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.